N nurtein Yeni Üye Katılım 30 Kas 2025 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Pazartesi saat 20:37'de #1 Arkadaşlar beaks pareket yem kullanıyorum yani önceki sahibi onu veriyormuş. Ondan devam ediyorum iyi mi içeriği sizce?
Arkadaşlar beaks pareket yem kullanıyorum yani önceki sahibi onu veriyormuş. Ondan devam ediyorum iyi mi içeriği sizce?
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 24,467 Tepkime puanı 30,359 Puanları 113 Pazartesi saat 20:39'de #2 nurtein' Alıntı: Arkadaşlar beaks pareket yem kullanıyorum yani önceki sahibi onu veriyormuş. Ondan devam ediyorum iyi mi içeriği sizce? Genişletmek için tıkla ... Merhaba baktım şimdi tohumlarını normal yiyorsa devam edin Arada farklı yemler de verebilirsiniz
nurtein' Alıntı: Arkadaşlar beaks pareket yem kullanıyorum yani önceki sahibi onu veriyormuş. Ondan devam ediyorum iyi mi içeriği sizce? Genişletmek için tıkla ... Merhaba baktım şimdi tohumlarını normal yiyorsa devam edin Arada farklı yemler de verebilirsiniz
N nurtein Yeni Üye Katılım 30 Kas 2025 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Pazartesi saat 20:42'de #3 Demet bükay' Alıntı: Merhaba baktım şimdi tohumlarını normal yiyorsa devam edin Arada farklı yemler de verebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Mesela ne vereyim farklı olarak ?
Demet bükay' Alıntı: Merhaba baktım şimdi tohumlarını normal yiyorsa devam edin Arada farklı yemler de verebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Mesela ne vereyim farklı olarak ?
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 24,467 Tepkime puanı 30,359 Puanları 113 Pazartesi saat 20:51'de #4 nurtein' Alıntı: Mesela ne vereyim farklı olarak ? Genişletmek için tıkla ... Cennetler çok çeşit sever, japın darısı, çedene, keten tohumu, kızıl daldarı sebzeler, yulaf Nijer tohumu, papilla tohumu vs vs
nurtein' Alıntı: Mesela ne vereyim farklı olarak ? Genişletmek için tıkla ... Cennetler çok çeşit sever, japın darısı, çedene, keten tohumu, kızıl daldarı sebzeler, yulaf Nijer tohumu, papilla tohumu vs vs