• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Bazı elle besleme mamaları hk.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Arkadaşlar ismini belirtmek istemiyorum elle besleme maması alırken dikkat edin belirli güvenilir markaları kullanmanızı tavsiye ederim. Bir arkadaşımın acilen elle besleme maması alması gerektiği için el çabukluğuylq bulduğu mamanın kuşlarda sürekli geri kusma yapması sonucu labaratuvar ortamınsa içerik kontrolü yaptırıyor. Toksik madde içeriği çıkıyor. Bu gibi durumlar yavrular için oldukça ciddi sorunlar açıyor. O yüzden kaliteli ell besleme maması alın mümkün mertebe A21 handmix gibi versele laga ürünleri dışına çıkmamanızı tavsiye ederim. Dikkat etmeniz için uyarı olarak alabilirsiniz. Belirtilen markayı mahkemeye vermiş şahıs.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eğer öyle bir şeyden eminseniz ismini belirt insanlar bilsin ve kuşlar ziyan olmasın.. tedbir alınsın kardeşim açıkçası bende merak ettim 🤔😅 Mamaistten o kadar çok eminimki kendim yaptığım için yuzde yüz şekersiz ve doğal bu yüzden kafam rahat çok şükür 😊

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Eğer öyle bir şeyden eminseniz ismini belirt insanlar bilsin ve kuşlar ziyan olmasın.. tedbir alınsın kardeşim açıkçası bende merak ettim 🤔😅 Mamaistten o kadar çok eminimki kendim yaptığım için yuzde yüz şekersiz ve doğal bu yüzden kafam rahat çok şükür 😊
PUPA

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kardeşim inan bana malzemeyi toptan almayınca maliyeti kurtarmıyor ben çuvallarla alıyorum bakliyati 😅 uğraşmayın biz yapıyoruz mamaist e güvenin gerisini boşver in 😊
Birgün yavrularımız olursa alırız abi 😁 Sultan yavrularım çoğalsın dua et Kiloyla alırım 😁

Üst Alt