• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Baytril kokusu nasıl?

kaann

Yeni Üye
Esenlikler, bugün muhabbet kuşumu veterinere götürdüm. Enjektöre baytıil ve triflucan çekip verdi kursak mantarı diye. Yalnız ben enjektör kullanmasını bilmediğim için ve damlatmak zor geldiği için birini olduğu gibi halıya döktüm. İyi de para ödemiştim azıcık ilaçlara. Bu dökülenin kokusu böyle şekerli bir koku. Daha önce kullandığım için Triflucan'a benzettim. Bu Baytril'in kokusu nasıl acaba? Hangisinin döküldüğünü başka anlama şansım yok gibi. Dökülmeyen daha kokusuz gibi geldi bana. Triflucan döküldüyse eczaneden falan bulurum da baytril döküldüyse sıkıntı. 50 ml şişesine 1.500, 1.750 falan dedi, alamadım. Bir de bu kalanı da dökmemek için ne yapmamı önerirsiniz, nasıl damlatmalıyım?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, geçmiş olsun 🌸 Mantar ise triflucan tamam da baytril neden verdi? Bakteriyel bir enfeksiyonu da mı var kuşunuzun? Enjektörün üzerine aslında yazarlardı baytril sarı, triflucan biraz daha şeffaf bir renk

kaann

Yeni Üye
Merhaba, geçmiş olsun 🌸 Mantar ise triflucan tamam da baytril neden verdi? Bakteriyel bir enfeksiyonu da mı var kuşunuzun? Enjektörün üzerine aslında yazarlardı baytril sarı, triflucan biraz daha şeffaf bir renk
Sarı bir renk yok enjektörlerde ama bilemedim, ikisi de şeffaf. Üzerinde de bir şey yazmıyor.

Son düzenleme:
Üst Alt