• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başka bir hayvan ile anlaşabilir mi?

Zeyo_

Yeni Üye
Merhabalar, ileriki zamanlarda bir tavşan alıp almama konusunda kararsızdım. En büyük kararsızlığım ise kuşum ile anlaşıp anlaşamayacakları. Kuşların diğer hayvanlarla iletişimi nasıl olur? Evimizde bir tavşan olursa bu kuşuma bir tehtid olur mu? Anlaşabilirler mi?

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhabalar, ileriki zamanlarda bir tavşan alıp almama konusunda kararsızdım. En büyük kararsızlığım ise kuşum ile anlaşıp anlaşamayacakları. Kuşların diğer hayvanlarla iletişimi nasıl olur? Evimizde bir tavşan olursa bu kuşuma bir tehtid olur mu? Anlaşabilirler mi?
Anlaşacaklarını sanmıyorum çünkü tavşan kediye benziyor ve kuşlar kediden korkarlar saldırı konusunda belki saldırır belki saldırmaz ama olmaz hemde ilk defa besleyecekseniz haberiniz olsun ortalıktaki tüm kabloları kemiriyorlar kuytu köşelere gidip pisliyorlar ve çok oburlar benimki yatağın altındaki üçlü prizi ısırmıştı baktım tuhaf tuhaf bakıyor meğer elektrik çarpmış

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yani anlaşacaklarını düşünmüyorum ama farklı ortamlarda bakabilirsiniz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba profil fotoğrafıma bakarsanız size yardımcı olur🤗🦜🦜🦜fakat bebeklikten beraber kuşum. Çok iyi anlaşıyorlar ama gözüm üstlerinde🤗🧿🧿🧿🦜🦜🦜

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tavşanı çok ufakken alırsanız arkadaş olur diye düşünüyorum 🤗

Üst Alt