• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Banyo mu Yapmaya Çalışıyor.?

Berrin Yasmin35

Paylaşımcı
Mrh hayırlı ramazanlar yemeleri için portakal 🍊 koydum çay tabağının içine beyaz çok fazla bu tarz şeyleri yemiyor yumurta mamasıda yemiyor bende o yüzden kafesin üstüne çay tabağında portakal verdim ve sonuç bu yeşil sağolsun yemekten ziyade heralde portakal banyosu yapmayı deniyor galiba sizcede öylemi eğer öyleyse banyoluğu koysam banyo yapsa sorun olur mu kuşlar oturduğum odadalar

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kaloriferin yandığı sıcak oda içinde banyoluğu koyun yıkansın. İhtiyacı var öyle anlaşılıyor.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Benim bu kuşlarım bi değişik 😂 o kadar kuş besledim hobi olarak üretim yaptım bu tarz kuşlarla karşılaşmadım yeşil oyuncu bi kuş beyaz desen o kadar çok cana yakın insan canlısı
Not :portakallı banyo 😂😂
Hahahaha çok tatlılar maşallah sübhanallah 🌸 Hepsi birbirinden değişik oluyor, ilgi gördükçe de zekaları açılıyor bence 🤣🤣🤣

Berrin Yasmin35

Paylaşımcı
Vallahi benim kuşlarım değişik 🤣🤣 banyoluk koydum yarım yamalak yıkandı yıkanmadı arası bi şey yaptı yeşil olan kuşum sadece göğüs kısmı ıslandı 🤣🤣 karar aldım meysu suyu ile banyo yaptırcam 🤣🤣

Son düzenleme: