• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Balkonumda muhabbet kuşu buldum

justttaveryyy

Yeni Üye
Merhabalar, başlıkta da yazdığım gibi balkonuma bir muhabbet kuşu geldi.Tahminimce erkek ve 6-9 aylık.Aşırı hareketli ve mutlu gibi.Ele de geliyo kaçmıyo baya uysal çıktı.Şuan evde başka bi muhabbet kuşum daha var ve öncesindede muhabbet kuşu ve sultan papağanı baktım yani tecrübeli sayılırım ama hiçbiri balkonuma gelmemişti😅 Gözüken bi sorunu yok gibi ama dışardan geldiği için veterinere götürmeli miyim kontrol amaçlı bilemedim.Benzer bi durum yaşayan varsa tavsiyede bulunursa çok sevinirim20250315_191822.jpg

Tarık T.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mod Adayı
Merhaba, maşallah çok tatlı çok uzaktan gelmiş olamaz etrafa haber verin komşulara esnafa var ise petshopa muhtarlığa ama resmini göstermeyin rengini söylemeyin kayıp olan kişi var ise siz resim isteyin ve doğruluğunu teyit edin sahibi eminim çok üzgün arıyordur. Bulunamazsa da sizin kısmetinizdir.

Mert G.

Eski Forumcu
Merhaba, maşallah çok tatlı çok uzaktan gelmiş olamaz etrafa haber verin komşulara esnafa var ise petshopa muhtarlığa ama resmini göstermeyin rengini söylemeyin kayıp olan kişi var ise siz resim isteyin ve doğruluğunu teyit edin sahibi eminim çok üzgün arıyordur. Bulunamazsa da sizin kısmetinizdir.
Bencede bunu yapın en iyisi ama diğer musunuz yaklastırmayın bir kaç gün