B Berat365 Aktif Üye Katılım 10 Ara 2023 Mesajlar 77 Tepkime puanı 9 Puanları 8 12 Nis 2024 #1 Merhaba hiçbir yerden güzel bir cevap alamadım balkonda yavru bir güvercin buldum uçamıyor ne yapmam gerekiyor
Merhaba hiçbir yerden güzel bir cevap alamadım balkonda yavru bir güvercin buldum uçamıyor ne yapmam gerekiyor
Mustafa27 Eski Forumcu Moderator Redaktör Katılım 25 Eyl 2023 Mesajlar 2,437 Tepkime puanı 2,344 Puanları 113 Yaş 19 13 Nis 2024 #2 Daha yeni yeni artık uçmaya çalışır, ama siz yinede su, buğday, güvercin yemi verebilirsiniz en fazla 5 gün içinde uçar gibi görünüyor
Daha yeni yeni artık uçmaya çalışır, ama siz yinede su, buğday, güvercin yemi verebilirsiniz en fazla 5 gün içinde uçar gibi görünüyor
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,403 Tepkime puanı 4,075 Puanları 113 13 Nis 2024 #3 Küçük görünüyor. Muhtemelen uçuş eğitiminde size geldi. İyice kontrol edin yarası beresi yoksa dinlendikten sonra uçurmayı deneyin. Uçamazsa yavaş yavaş kanat hareketleri yaparak öğretin. Beslenmesine dikkat edin. Güçten düşmesin.
Küçük görünüyor. Muhtemelen uçuş eğitiminde size geldi. İyice kontrol edin yarası beresi yoksa dinlendikten sonra uçurmayı deneyin. Uçamazsa yavaş yavaş kanat hareketleri yaparak öğretin. Beslenmesine dikkat edin. Güçten düşmesin.