• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bakteri

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba Yardimci Olanlara Simdiden Teşekkür Ederim. Kızımda Üst Solunum Yolu Enfeksyinu Nedeniye Veterinere Gittik. Tahlil Yapıldı Streptococcus Bakterisi Çıktı. Veteriner 14 Gün Klomeks Antibiyotik Yazdı. Ama Kızım Çok Antibiyotik Kullandı ve Ağır Geliyor Zaten Karaciğeri Bozan Bir Antibiyotik O Yüzden Kullanmıyorum. Karacigerinde Yağlanma Var Çünkü.
Ama Korkuyorum Tehlikeli Bakteri. Bu Durumu Kuşlarinda Yaşayan Arkadaşlar Var mı ? Siz ne Kullandınız?

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Bilen Yok mu Arkadaşlar 🥺

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuzun son durumunu görebileceğimiz video ve dışkı resmi ekler misiniz 👍14 gün antibiyotik çok değil mi🤔 Başka neler verdi?

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Antibiyotik Kullanmiyorum. Ventolin Verildi Ağir Geldi Kullanmayi Biraktim. Karacig3r Problemimiz Var Zaten Antibiyotik Karacigere Zararli. Veteriner Hekimden Çok Ağzım Yandı. Ne Yapacağımı Şaşırmış Durumdayım Ben Size Yazmıştım. Konu da Açtım. Biliyor musunuz ? Bir Bakar mısınız? Teşekkür Ederim İlginiz İçin.

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Karaciğer İçin hepacarnitol Haftada 3 Gün 1 Damla ve Cleansing Tea 4/1 Günde 1 Kere. Paylaşsam Buraya Yorum Yapabilir misiniz ? Her Veteriner Farklı Bir Şey Söylüyor. Yardım eder misiniz ? Teşekkür Ederim Şimdiden 😇

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Şehmus abi daha iyi bilir ama zeolit kullanmanız etki eder belki bakteri için. Yinede görünce daha doğrusunu yazar o. @Şehmus BAKIR
@Demet bükay ablayı da etiketliyorum.

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Ilginiz İçin Çok Teşekkür Ederim.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Rica ederim. 😊