Küçücük yoğurt kuşa ne zarar verebilir ? Verdiğiniz o tozlardan daha sağlıklıdır tadımlık vericen sadece birkaç gaga atsın yeter. Eski kuşuma sürekli uyguladığım yöntem doğal hiç değilse. Sürekli verin demiyorum. Genede siz bilirsiniz tabi ben sadece tavsiye ediyorum.
Küçücük yoğurt kuşa ne zarar verebilir ? Verdiğiniz o tozlardan daha sağlıklıdır tadımlık vericen sadece birkaç gaga atsın yeter. Eski kuşuma sürekli uyguladığım yöntem doğal hiç değilse. Sürekli verin demiyorum. Genede siz bilirsiniz tabi ben sadece tavsiye ediyorum.
Küçücük dediğimiz şeyler kuşlara öyle zararlar verir ki dönüşü olmaz, böyle düşünmemek lazım, toz dediğiniz şey probiyotikse kuşlar için özel olarak üretilmiş ürünler böyle demeniz haksızlık olur...
Ne çok can ölümden dönüyor o toz sayesinde bilmem haberiniz var mı..
Küçücük dediğimiz şeyler kuşlara öyle zararlar verir ki dönüşü olmaz, böyle düşünmemek lazım, toz dediğiniz şey probiyotikse kuşlar için özel olarak üretilmiş ürünler böyle demeniz haksızlık olur...
Ne çok can ölümden dönüyor o toz sayesinde bilmem haberiniz var mı..
Yanlış anlaşılma olmasın ben tozlara karşı değilim bilinçsizce kullanılmasına karşıyım. Kuşlara faydası tabikide var ama dönüşü olmayan zararlarıda var çeşitli nedenlerden dolayı. Yoğurt meselesi benim yıllardır uyguladığım deneyimi söyledim sadece, 13yil baktığım kuşuma sarı dışkı ve durgunlugunda yoğurtla düzeltirdim.
Teşekkürler tavsiye için fakat zaten kuşum yemi dışında hiçbir şey yemiyor vermem için elime alıp zorla vermem gerek bu da onu çok hırpalar ve zaten zararlıymış şu durumda o riski göze alamam veterinere götürücem eğer geçmezse.
Yanlış anlaşılma olmasın ben tozlara karşı değilim bilinçsizce kullanılmasına karşıyım. Kuşlara faydası tabikide var ama dönüşü olmayan zararlarıda var çeşitli nedenlerden dolayı. Yoğurt meselesi benim yıllardır uyguladığım deneyimi söyledim sadece, 13yil baktığım kuşuma sarı dışkı ve durgunlugunda yoğurtla düzeltirdim.
Tabi ki deneyiminizi söylemekte fayda var fakat yoğurtta laktoz olduğu için kuşlarımızın sindirim sistemi buna uygun çalışmıyor ve sindirimde güçlük çekiyorlar bu yüzden yararından çok zararı var diyelim, herşeyin bilinçsiz tüketimine karşıyız
Suyu probitotiktir zararlı değil ama çok olmamasına dikkat etmen lazım yoğurdun kendisini değil sadece suyundan bir çay kaşığı ucuyla 1-2 damla damlayabilirsin
Teşekkürler herkese kuşum düzeldi sanırım aminosolden dolayı oldu 2 gün sürdü sonra eski haline geldi. probiyotik vitamin vs aldım yeni onları kullanıcam tekrar teşekkürler