• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bakarmısınız!?

19.merttt

Müdavim
Galiba probiyotik işini yoğurt suyuda görüyor diye biliyorum eğer almanız uzun sürecek se yoğurda 3 4 damla yeterli olacaktır tabi üstadlar daha iyi bilir
İnternette görmüştüm şuan probiyotik alacak durumum yok yoğurt suyu vericem nasıl yapmam lazım..

mona rıza

Yeni Üye
veterinerden doksisiklin etken maddeli antibiyotik isteyebilirsiniz

EnesGenç

Eski Forumcu
[MEDIyoutube]5Vc6g5JtlwM[/MEDIA burdan bulabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

EnesGenç

Eski Forumcu
Kardeşim belki bu kuşunun durumuna yetmeyebilir sen yinede yakınlarda almaya çalış alamasssanda dediğim videoyu izle yip yapabilirsin

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kardeşim senin kullanicagin ilacı söyledim ikincisi hazır yoğurttan probiyotik olmaz alternatif şeyler arama kuşun ornithosis hastalığına yakalanmış

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar birbirinizi kırmadan incitmeden yorumlar yapın.. forumun amacı hayvanların sağlığı ve bilgi paylaşımı herkes her konuya bildiğini yazabilir yanlışlari doğrular düzeltir bu yüzden konuyu açıyorum ve tartışma olmayacağını düşünüyorum 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar geçen de konu açtım sadece bir kişi ilgilendi bilgili arkadaşlar yardımcı olur musunuz Ekli dosyayı görüntüle 10622
Vitaminlerini veriyorum yaklaşık iki gün oldu burnu akıyordu şimdi gözüde sulanıyor büyük ihtimal ne yapmam lazim ağzından nefes alıyor pıt pıt sesler geliyor sağlık tohumu verdim suluguna multivitamin verdim daha hızlı iyileşmesi için ne yapmam lazim oda da sıcak cam hiç açılmıyor
Kuşun son durumu nedir? İlaç olarsk ne kullanıldı? Güncel dışkı resmi görebilir miyiz 👍

19.merttt

Müdavim
Kuşun son durumu nedir? İlaç olarsk ne kullanıldı? Güncel dışkı resmi görebilir miyiz 👍
Abicim kuşun durumu eskiye göre iyi burun ve göz akintisi geçti dışkısı normal şuan erkeğin yanına attım ara sıra küçük öksürük gibi ses çıkarıyor bi o var şuan vitamine devam ediyorum kullandığım ilaç ta bu

Üst Alt