• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bakarmısınız!?

EnesGenç

Eski Forumcu
Tm Ayn vermemen daha iyi kuşları kustura biliyor ben sabah konuşalım

Selin

Paylaşımcı
Merhaba sağlık tohumu bu süre vermeyin hazmı zordur kuş zaten üşütmüş ishale çevirebilir. İştah ta bir eksiklik yoksa geçenlerde bir arkadaşımızın soğuk algınlığı için uyguladığı tedaviyi uygulayabilirsiniz. Eğer düzelme görülmezse ilaç tedavisi gerekebilir. Kuşa aspur ve dal darı verin. 3 gün probiyotik ve 3 gün vitamin verin. Birde kekik çayı yapıp verin
O arkadaş benim sanırım 😂

19.merttt

Müdavim
Merhaba sağlık tohumu bu süre vermeyin hazmı zordur kuş zaten üşütmüş ishale çevirebilir. İştah ta bir eksiklik yoksa geçenlerde bir arkadaşımızın soğuk algınlığı için uyguladığı tedaviyi uygulayabilirsiniz. Eğer düzelme görülmezse ilaç tedavisi gerekebilir. Kuşa aspur ve dal darı verin. 3 gün probiyotik ve 3 gün vitamin verin. Birde kekik çayı yapıp verin
Çok teşekkürler çevremde probiyotik bulamadim internette de fiyatları pahali başka Bir çözüm bulmam lazım

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşa doksisiklin tedavisi yapın vitamin probiyotikle geçmez bu. Veterinerden temin edin kullanımını soyleyelim

EnesGenç

Eski Forumcu
Galiba probiyotik işini yoğurt suyuda görüyor diye biliyorum eğer almanız uzun sürecek se yoğurda 3 4 damla yeterli olacaktır tabi üstadlar daha iyi bilir

Üst Alt