• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Bagışıklık zayıf ve karaciger büyümesi

Facia0101

Yeni Üye
Hayati riskli engelli kategorisine konuldu hekim tarafından. Ayagin biri işlevsiz masada kalır diye ampute edilemiyor, o ayagi tutmadığı için dengesini sağlanamıyor o yuzden yürüyemiyor dengede duramadigi içinde yem kırmayı reddediyor. Karacigerinde büyüme var bağışıklık surekli düşüyor. Kendini toparlaması sağlıyorum ama tekrar hersey başa dönüyor bu döngüyü yaşıyoruz surekli

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun. Karaciğer için deve dikeni tohumu ve homeopatik ilaç kullanabilirsiniz. Hangi veterinere gittiniz?

Mert G.

Eski Forumcu
Hayati riskli engelli kategorisine konuldu hekim tarafından. Ayagin biri işlevsiz masada kalır diye ampute edilemiyor, o ayagi tutmadığı için dengesini sağlanamıyor o yuzden yürüyemiyor dengede duramadigi içinde yem kırmayı reddediyor. Karacigerinde büyüme var bağışıklık surekli düşüyor. Kendini toparlaması sağlıyorum ama tekrar hersey başa dönüyor bu döngüyü yaşıyoruz surekli
Elle besleme yapıyormusunuz

Facia0101

Yeni Üye
Geçmiş olsun. Karaciğer için deve dikeni tohumu ve homeopatik ilaç kullanabilirsiniz. Hangi veterinere gittiniz?
Kuş benim degil arkadaşımın. Veterinerler sanırım fazla ilaç takviyesi yapmış. Kuşu 9 ay önce sokakta yaralı bulmuş. Şu anda kuşun maalesef yogun bakımda olduğunu söyledi