Nur Y. Paylaşımcı Katılım 17 Ara 2020 Mesajlar 313 Tepkime puanı 148 Puanları 43 Yaş 27 28 Şub 2023 #1 Merhaba arkadaslar. Baba yavrulara kur yapıp çiftleşmeye calıstıgı için ayırdım. Babanın kafesini ayrı odada mı kalmamlı dişiye yakın mı olmalı acaba
Merhaba arkadaslar. Baba yavrulara kur yapıp çiftleşmeye calıstıgı için ayırdım. Babanın kafesini ayrı odada mı kalmamlı dişiye yakın mı olmalı acaba
Nur Y. Paylaşımcı Katılım 17 Ara 2020 Mesajlar 313 Tepkime puanı 148 Puanları 43 Yaş 27 28 Şub 2023 #2 doukan' Alıntı: Merhaba, yavrular kaç günlük yem kırabiliyorlar mı ? erkeği ayırmanız yeterli dişinin yavruları beslediğinden emin olun beslemiyorsa elle besleme metodunu uygulayın Genişletmek için tıkla ... Merhabalar. Evet kırabiliyolar birini ayırdım yavrunun. Diğer ikisi yeni yeni başladılar
doukan' Alıntı: Merhaba, yavrular kaç günlük yem kırabiliyorlar mı ? erkeği ayırmanız yeterli dişinin yavruları beslediğinden emin olun beslemiyorsa elle besleme metodunu uygulayın Genişletmek için tıkla ... Merhabalar. Evet kırabiliyolar birini ayırdım yavrunun. Diğer ikisi yeni yeni başladılar