• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler B amin Forte değişik koku

Paşa01

Aktif Üye
Son kullanma tarihi 20.07.2026 olan B vitamini değişik kokusu var bugün B vitamini günüydü yalnız vitamin de çok değişik bir koku vardı ne yapmam gerekiyor son kullanma tarihine var daha neden böyle bir koku olur vitamini dolap içerisinde güneş görmeyen kapalı yerde muhafaza ediyorum neden bu şekilde olur vitamini mamaistten aldım yardımcı olur musunuz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Son kullanma tarihi 20.07.2026 olan B vitamini değişik kokusu var bugün B vitamini günüydü yalnız vitamin de çok değişik bir koku vardı ne yapmam gerekiyor son kullanma tarihine var daha neden böyle bir koku olur vitamini dolap içerisinde güneş görmeyen kapalı yerde muhafaza ediyorum neden bu şekilde olur vitamini mamaistten aldım yardımcı olur musunuz
Merhaba günü az kalmış fakat bt amin forte takviyesi ağır kokar, normalden farklı bir koku ise riske atmayın yeni alın derim🤗

Paşa01

Aktif Üye
Normalden çok farklı bir koku hatta odanın içine girdiğimde bu koku nereden geliyor diye bayağı bir araştırdım sonra baktım ki vitaminden geliyor inşallah yani benimkiler içmemiştir ama içtilerse de bir sıkıntı verdiyse nasıl anlarım @Demet bükay

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Vitaminin içeriğindeki aminoasitlerden dolayı BT nin ağır bir kokusu olur. Normaldir. Saklama koşullarınız uygunsa ve tarihi geçmemişse kullanabilirsiniz.

perfectr

Aktif Üye
Suluğuna koyduktan belli bir süre sonra kokmaya başliyor. Ben de fark ettim çok ağır koku. 8 saat Max tutuyorum vitamin verdiğimde. Kendi şişesinde koku yok, kendi şişesi de mi aynı kokuyor

Paşa01

Aktif Üye
Vitaminin içeriğindeki aminoasitlerden dolayı BT nin ağır bir kokusu olur. Normaldir. Saklama koşullarınız uygunsa ve tarihi geçmemişse kullanabilirsiniz.
Şimdiye kadar hiç öyle bir koku yoktu bugün fark ettim çok ağır çok değişik daha önce hiç öyle bir koku yoktu

Paşa01

Aktif Üye
Suluğuna koyduktan belli bir süre sonra kokmaya başliyor. Ben de fark ettim çok ağır koku. 8 saat Max tutuyorum vitamin verdiğimde. Kendi şişesinde koku yok, kendi şişesi de mi aynı kokuyor
Kısa bırakıyorum maksimum 6 saat ama bugün çok değişik kokuyordu hiç şimdiye kadar böyle bir koku yoktu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Riske atmayın normal kokusu ağır, çok daha ağırsa kullanmayın lütfen