• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Aynı kafesde iki erkek sultan papağanı

Resul911

Yeni Üye
Merhaba;

1 adet grey 5 aylık 1 adet lutino 3 aylık erkek sultan papağanım var. Aynı kafese 1 hafta önce koydum sorun olurmu?
lutino konuşuyordu yanında diğer kuş olunca konuşmaz oldu. Kafesden Dışarı çıkınca yine konuşuyor.
IMG_1073.jpeg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İki kuşun aynı kafeste olmasının sakıncası yok. Lutino konuşuyor ve üç aylık demişsiniz. Üç aylık Sultan konuşmaz yaşı daha büyüktür. Ekstra bilgi vermek istedim. Ayrıca gray olanın melodik ötüşü var mı? Beş aylık gray tüy değişimine girip yüzü sararmaya başlaması gerekirdi. Yüksek ihtimalle dişi.

Resul911

Yeni Üye
Lutinoyu 70 günlükken aldım daha yeni yeni yem kırıyordu hatta mama ile destekledim.
Grey ise o da aldığım da 2-3 aylık gibiydi melodik ötüyor gibiydi 😀fotoğrafları ekliyorum yorumlayabilir misiniz?IMG_0935.jpegIMG_0936.jpeg

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Son eklediğiniz fotoğraflar güncel mi? Melodik ötüş videosu eklerseniz daha iyi olur.

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Greyin tartı üzerindeki fotoğrafı ilk geldiği hali diğer fotoğraflar güncel.
İlk geldiği hali bebek zaten. Güncel fotolara göre yüzü hafif sararmaya başlamış gibi. 1 2 aya tam belli olur. Sarı olan da siz 2 aylık diye almışsınız ama daha büyüktür o 3 aylık sultan konuşamaz. Güzel kafes düzeni yapmışsınız. O sarı olan yaramaz :D tülü kemiriyor dikkat edin çok yemesin. Forumda gördüydüm birinin kuşu hep ip kusmuştu.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Aynı kafeste 10 kuşum duruyor. Kafes geniş olduktan sonra sıkıntı olmaz ama diz yinede takip edin.

Üst Alt