• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

AYLIK BESİN ÇİZELGESİ HAKKINDA DESTEK

fui_77

Yeni Üye
Dertden kasıt hasta felan mi olurlar yoksa çok fazla mi çiftleşme olur

İlkeruslu

Yeni Üye
Sen 5 gün e vitamini ver. Haftada 2 defada mama ver yeterli. Bu kuşlar çiftleşir yumurtlar sen bu programı uygulamaya devam edersen başına dert alırsın.
Peki sizin tecrübenize güveniyorum 5 gün E-50 verip kesiyorum haftada 2 gün mama veriyorum mama içeriği nasıl olsun
Birde diğer ürünleri hiç kullanmıyımmı

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben sana şöyle diyim kuşu birleştirdin 5 gün e vitamini kullandın. Mamayı haftada 2 gün verdin. Calcilux ve vitaminolu. Çiftleşme görürsen e vitamini ni kes onla işin bitti görmezsen haftada 1 defa verebilirsin. Kuş yumurtladi gerwit haftada 1 defa mama verme yavrular çıkana kadar. Yavrular çıktıktan sonra mama verebilirsin içeriğini değiştirmen gerekecek tabiki besleyici ama üreme tetikleyici bir mama olmayacak

İlkeruslu

Yeni Üye
Ben sana şöyle diyim kuşu birleştirdin 5 gün e vitamini kullandın. Mamayı haftada 2 gün verdin. Calcilux ve vitaminolu. Çiftleşme görürsen e vitamini ni kes onla işin bitti görmezsen haftada 1 defa verebilirsin. Kuş yumurtladi gerwit haftada 1 defa mama verme yavrular çıkana kadar. Yavrular çıktıktan sonra mama verebilirsin içeriğini değiştirmen gerekecek tabiki besleyici ama üreme tetikleyici bir mama olmayacak
Peki tamam teşekkürler

Üst Alt