• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayırma Yöntemi Hakkında

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba yaklaşık 1 yıldır beslediğim erkeği sonradan aldığım bir çift muhabbet kuşum var. 2 Aydır birbirlerine yem kusuyorlar arada birlikte yuvalığa giriyorlar dişi yuvanın içine folluğa koyduğum talaşları bile dışarı attı ancak herhangi bir şekilde yumurtla alamadım. Kafesim 2 kafes yanyana ortasında tel var ayırmak için o aradaki teli tekrar taksam birbirlerini görerek ayırma yapsam olur mu? daha önce dişiyi ayrı bir kafese koyduğumda çok üzgün ve durgunlaşmışlardı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Özkan

Aktif Üye
Merhaba yaklaşık 1 yıldır beslediğim erkeği sonradan aldığım bir çift muhabbet kuşum var. 2 Aydır birbirlerine yem kusuyorlar arada birlikte yuvalığa giriyorlar dişi yuvanın içine folluğa koyduğum talaşları bile dışarı attı ancak herhangi bir şekilde yumurtla alamadım. Kafesim 2 kafes yanyana ortasında tel var ayırmak için o aradaki teli tekrar taksam birbirlerini görerek ayırma yapsam olur mu? daha önce dişiyi ayrı bir kafese koyduğumda çok üzgün ve durgunlaşmışlardı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yumurtlama için dişi hazır olmalı dır bu söylediklerimizi yapıp da aylarca yumurtlamayan kuşlar var malesef kuşlara zaman tanıyın mümkün mertebe yem su ve temizlik dışında rahatsız etmeyin onlar sizin ona baktığınızi farkeder göz göze gelmeyin rahatlasın lar gerisi nasip

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben kuşlarin görsellerini ve kafes düzeninin resimlerini görebilir miyim 😊

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ben kuşlarin görsellerini ve kafes düzeninin resimlerini görebilir miyim 😊
Teşekkür ederim ilginiz için video çekerken tedirgin oldular normalde hep beraber kafeste koşuşturuyorlar.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
genel kafesi çekmeyi unuttum 2li kafes ortadan bölünüo ancak bölmeyi kaldırdım.
İçinde yavruluk büyük boy plastik folluklu içinde siyah çam talaşı ,yem kuş topragı kuş kumu mineral blok kalamar kemiği 3 farklı gaga taşı suluk var arada kızıl dal darı kraker 3 günde bir vitamin haftda bir sularına sirke arada limon damlatıyorum. elimde mutli vitamin E vitamini b vitamini mineral var.