• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Ayak yaralanması

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bugün bi kaç eczaneye sordum satmadılar onu alamadım babama söyledim tanıdığın bi eczacı varsa bulabilir misin diye o bakacak yarın inşallah bugün d vitaminini damlattım suyuna da dediğiniz gibi vitamini koydum batikon sürdüm yarın sabah işten çıktığımda inşallah bulucam bugün darı aldım diğer kuşlarla beraber saldım uçtu onları görünce darıda yedi biraz kendi büyük kafesine geçirdim depresyona girmesin yemekten iyice kesilmesin diye
Emeğinize yüreğinize sağlık😊🤲
Nasıl bastı mı biraz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
D vitaminini ağızdan verdim suyuna bt amin forte koydum biraz karışık yazmışım
Anladım ben sorun değil😊
D ve b vitamini destekler hücre yenilenmesini etkiler😊🤲
İnşallah rifte bulunur çabuk bir şekilde düzelir, bu arada tırnak düşebilir bilginiz olsun

afra6433

Yeni Üye
Emeğinize yüreğinize sağlık😊🤲
Nasıl bastı mı biraz
Ayağının üzerinde biraz duruyor zaten ama uzun süre duramıyor şişliği bugün biraz daha inmiş çok şükür kabukta küçülmüş ama kanamamış sadece parmaklarının ayrıldığı yer var ya nasıl anlatırım bilemedim birleşim yerinin altı biraz şiş sanırım oraya basmak istemiyor elimde durmak istiyor hep kafesin altına indiremiyorum bi türlü düz zeminde daha rahat ediyor aslında ama inat birazcık prensesim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ayağının üzerinde biraz duruyor zaten ama uzun süre duramıyor şişliği bugün biraz daha inmiş çok şükür kabukta küçülmüş ama kanamamış sadece parmaklarının ayrıldığı yer var ya nasıl anlatırım bilemedim birleşim yerinin altı biraz şiş sanırım oraya basmak istemiyor elimde durmak istiyor hep kafesin altına indiremiyorum bi türlü düz zeminde daha rahat ediyor aslında ama inat birazcık prensesim
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu 😊🤲
Endişe etmeyin olmazsa geceleri fucidin krem sürün rahat uyusun😊🤲prenses

afra6433

Yeni Üye
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu 😊🤲
Endişe etmeyin olmazsa geceleri fucidin krem sürün rahat uyusun😊🤲prenses
Çok teşekkür ederim gerçekten sayenizde içim rahatladı insanın çocuğu gibi oluyorlar sanki benim canım acımış gibi hissediyorum günlerdir siz beni biraz rahatlattınız Allah razı olsun😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim gerçekten sayenizde içim rahatladı insanın çocuğu gibi oluyorlar sanki benim canım acımış gibi hissediyorum günlerdir siz beni biraz rahatlattınız Allah razı olsun😊
Cümlemizden Rabbim razı olsun inşallah 😊🤲
Uykum kaçar benimde nöbet tutarım böyle bir durumda😔Allah korusun hiç kolay değil
Şükürler olsun ki düzelecek inşallah 🤲😊