• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayak sorunu

cimennnn

Tutkulu
Herkese merhabalar benim kızımın ayağında bir sorun var neden böyle anlamadım daha önce burda da yazmıştım tüneklerinden dolayı olabilir denilmişti tüneklerindeki sorunları hallettim artık herhangi bir çıkıntı vs yok sonrasında terramycin deri kremi aldım 5 gün boyunca sabah akşam kullandım yine olmadı kızarıklık durmaya devam etti sonunda veterinere götürim dedim oraya götürdüm oda baktı ayakta kavrama sorunu yok bir sıkıntı yok dedi kızarıklık için de nasır tutmuş dedi içim rahat etmedi çünkü toparliyo benim kızım yani bilmiyorum sonunda kafayı yicem napabilirim bana bir çözümünüz var mı? Sıkıntısı yok neşesi keyfi herseyi yerinde ama toparlıyo gözümün önünde öyle görürken aman diyip geçemiyorum. Uçurmuyorum da bisey varsa daha kötü olur diye ama diğer türlü de yağlanması olur uçmayı unutur vs diye de korkuyorum nolucak böyle tunekte duruşunu size de yolluyorum.

cimennnn

Tutkulu
Duruş güncel ayak fotosu önceki hali isterseniz güncel yollarım ama aynı durumda pek değişiklik yok

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bandaj yaptınız mı hiç ayak acıdığı için üstüne basamıyor büyük ihtimalle

cimennnn

Tutkulu
Bandaj yaptınız mı hiç ayak acıdığı için üstüne basamıyor büyük ihtimalle
Bandaj hiç yapmadim yapsam kendine zarar verir birde ayağının üstüne basıyor parmağıma aldığım da kavriyo sadece o parmağının uc kısmı kavramıyo

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bandaj hiç yapmadim yapsam kendine zarar verir birde ayağının üstüne basıyor parmağıma aldığım da kavriyo sadece o parmağının uc kısmı kavramıyo
Eğer imkanınız varsa kanatlı uzmana gidin... O bandajı yapar... Gereken testleri de yapılmış olunur...

cimennnn

Tutkulu
Eğer imkanınız varsa kanatlı uzmana gidin... O bandajı yapar... Gereken testleri de yapılmış olunur...
Götürdüğüm yer aslında kanatlı uzmanı daha önce bir kere hastalandı götürmüştüm ilaç tedavisi vs yapmıştı o yüzden götürdüm eline alıp baktı parmağına alıp baktı kavrama var bir sorun yok dedi kızarıklık için de nasır dedi yani otobüsle de bir yerlere götürmek korkutuyor beni

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ayakta acı var büyük ihtimalle bence bi bandaj yaptırmayı deneyin