• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayak parmağında sorun

cimennnn

Tutkulu
Herkese merhaba kuşum çimenin ayak parmağında sorun var yaklaşık 2 senedir kavramıyodu ama krem vs sürün denildi bende uyguladım sonra da bıraktım krem sürmeyi ama kavramama olayı devam ediyo yaklaşık 2 3 aydır da parmak da kızarıklık var ciddi bir sorun var mıdır bilgi verebilir misiniz?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşun kavrama sorunu neden oluştu acaba travma vs nedenli mi

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Sabah uyandığımız da öyle olmuştu bizde kafes de tüle taktı öyle olduğunu düşünmüştük tülü çıkarmıştım ondan sonra
Tül kesiği olsa şimdiye düzelir diye düşünüyorum. Kuşunuz kaç yaşında

cimennnn

Tutkulu
Tül kesiği olsa şimdiye düzelir diye düşünüyorum. Kuşunuz kaç yaşında
Kuşum 4 yaşında yok zaten 2 sene önce oldu bu mevzu bu kızarıklık sebebi neden olduğunu bilmiyorum yani bir darbe vs olmadı bir ara tırnakları uzadığı için koltuğa takılmıştı ben ayağını kurtarmıştım o sebep olmuş olabilir mi? Herhangi bir kırık vs var mıdır?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kavrayamama sorunu rn son dediğiniz olaydan sonra mı çıktı? Eğer öyleyse tünekleri çıkarın terramycin kullanın incinme olabilir. Kırıkta morarma oluyor genelde gözlemleseniz iyi olur.

cimennnn

Tutkulu
Kavrayamama sorunu rn son dediğiniz olaydan sonra mı çıktı? Eğer öyleyse tünekleri çıkarın terramycin kullanın incinme olabilir. Kırıkta morarma oluyor genelde gözlemleseniz iyi olur.
Şöyle soylim bu kavramama sorunu 2 senedir var ama sadece o parmakta var ayağında yada diğer parmaklarında öyle bir problem yok yaklaşık 2 aydır da kızarıklık resimde ki gibi kızarıklık mevcut.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bacaklardaki sinirleri zorladiysa orası hemen iyileşmiyor tabana hamster talaşi koyun eğer yetersiz beslenme varsa ek takviye yapın yani elle besleyin 👍 biotin içerikli vitamin verin ve probiyotik verin

cimennnn

Tutkulu
Bacaklardaki sinirleri zorladiysa orası hemen iyileşmiyor tabana hamster talaşi koyun eğer yetersiz beslenme varsa ek takviye yapın yani elle besleyin 👍 biotin içerikli vitamin verin ve probiyotik verin
Yem yemesinde hiç bir sorun yok meyve sebze herseyi yiyor beslenme ile ilgili bir sorunu yok çok şükür. Vitamin olarak gerwit kullanıyorum yeterli olur mu daha öncesinde b vitamini de kullanıyordum bitti yenisini alicam yakında probiyotik olarak da Entrobac kullanıyorum. Kafeste de tünek de duruyo talaş alsam da pek işe yaramaz gibi geliyo ama alın derseniz alabilirim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Tunekleri kullanmazsa daha çabuk iyileşir Eğer mümkünse bir video görebilir miyim birde kafesten çıkarmayın

cimennnn

Tutkulu
Poposunun şiş olma sebebi kızgınlık yumurtası var bugün yarın yumurtlayacak ondan öyle popo kısmı