• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayağında mantarımsı bir şey var.

Can09

Yeni Üye
Merhabalar,
Yaşını tam bilmiyorum ama yaklaşık 7 aylık ile 1 yaş arasında bir muhabbet kuşum var. Kendisi başlarda zor alıştı bana ama güzeldi bir sıkıntısı yoktu. Son 1 haftadır her elimi uzattığımda ısırma ve kafesindeyken kafesine azıcık yaklaşsam bağırma başladı Ciyaklama gibi. Aynı zamanda bugün kafesine yaklaşık sohbet ederken onla bir şey farkettim ayağında. Mantar gibi duruyor internetten mantar fotoğraflarına baktım ama emin olamadım telaş yaptım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak fotoğraf koydum mantar tırnağının hemen arkasına doğru dikkatli bakınca gözüküyor.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar,
Yaşını tam bilmiyorum ama yaklaşık 7 aylık ile 1 yaş arasında bir muhabbet kuşum var. Kendisi başlarda zor alıştı bana ama güzeldi bir sıkıntısı yoktu. Son 1 haftadır her elimi uzattığımda ısırma ve kafesindeyken kafesine azıcık yaklaşsam bağırma başladı Ciyaklama gibi. Aynı zamanda bugün kafesine yaklaşık sohbet ederken onla bir şey farkettim ayağında. Mantar gibi duruyor internetten mantar fotoğraflarına baktım ama emin olamadım telaş yaptım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak fotoğraf koydum mantar tırnağının hemen arkasına doğru dikkatli bakınca gözüküyor.
Plastik tünek kullanmayın. Ben göremedim ama batikonla temizleyip vazelin surebilirsiniz.

Can09

Yeni Üye
Plastik tünek kullanmayın. Ben göremedim ama batikonla temizleyip vazelin surebilirsiniz.
Zaten çok küçük bi mantar ben de bu süredr hiç farkedemedim. Bir de kendisi çok hareketli ve hiç bir şekilde ellettirtmiyor kendisini bu ara. Batikon ve vazelini nasıl sürebilirim.

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Sabah akşam pamuk vb ürün ile sürebilirsiniz önce batikon arkasından vazelini sürün

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Öncelikle aramıza hoş geldiniz.
Yaşı ile alakalı; sanırım ayağında bilezik var, rengini tam seçemedim. ayrıca kuşunuz tüyde.
Ayağındaki mantarı ben de göremedim ama yine de üstadların dediği uygulama faydalı olacaktır.

Sağlıklı günler.