• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayağında mantar mı var

Sinn1

Aktif Üye
Merhabalar kuşumun ayağında yara var. Kafes tellerinden sandım. Son zamanlarda ayağını çok temizliyor ve kaşıyor. Veteriner mantar dedi ve 1 aylık ilaç verdi. Kanatlı uzmanıydı. Tırnaklarında şekil bozukluğu var mantardan dedi. Röntgen çekildi detaylı bir muayene yapıldı. Diğer şikayetleri için başka konu açabilirim. Şimdilik mantar var mı sizce yardımcı olur musunuz teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 66096

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar kuşumun ayağında yara var. Kafes tellerinden sandım. Son zamanlarda ayağını çok temizliyor ve kaşıyor. Veteriner mantar dedi ve 1 aylık ilaç verdi. Kanatlı uzmanıydı. Tırnaklarında şekil bozukluğu var mantardan dedi. Röntgen çekildi detaylı bir muayene yapıldı. Diğer şikayetleri için başka konu açabilirim. Şimdilik mantar var mı sizce yardımcı olur musunuz teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 66096
Merhaba geçmiş olsun ilaç olarak ne verdi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Biyo tricobor diye bir merhem. Mantar ilacı gibi değil ama Ekli dosyayı görüntüle 66100
Mantar ilacı ama genelde kedi köpek ve büyük hayvanlar için verilir, öncelikle ayak tabanları bana mantar değil de nasır gibi geldi, karamerhem(ıhtıyol) kullanabilirsiniz, tırnaklarada iyi gelir, antibakteriyel ve antibiyotikdir
Bu gibi durumlarda karamerhem çok işe yarıyor😊

Sinn1

Aktif Üye
Peki çok teşekkür ederim ☺

Sinn1

Aktif Üye
Son olarak ayaklarını kaşıyor ya eğer diline bulaşırsa zarar görmez mi. Veteriner emiliyor zaten birşey olmaz dedi ama 1 ay boyunca kullan diyince tedirgin oldum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Son olarak ayaklarını kaşıyor ya eğer diline bulaşırsa zarar görmez mi. Veteriner emiliyor zaten birşey olmaz dedi ama 1 ay boyunca kullan diyince tedirgin oldum
Trosyd mantar kremini Kuşlarımıza öneriyoruz, bu gibi durumlarda uyumadan önce uygularsanız, oynamaz ve sabaha rahatlamış olur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Trosyd mantar kremini Kuşlarımıza öneriyoruz, bu gibi durumlarda uyumadan önce uygularsanız, oynamaz ve sabaha rahatlamış olur
1 ay mantar kremi için çok uzun zaman ve önerdiği krem çoğunlukla tırnak hasarlarında büyük baş hayvanlarda, atlarda kullanılıyor

Üst Alt