• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ayağında ki sorun

cimennnn

Tutkulu
Benim dişide ayağında sorun varken böyle bakıyor sebebinin ayağı olduğunu sizin bu konunuzla anladım 😊 sizin kuşta onun için yapıyor işaret ediyor bir nevi
Fotoğraflar güncel mi
Hayır güncel değil bugün güncel fotoğraflarını yüklücem 😊 dertlerini bir şekilde göstermeye çalışıyolar onlar da 😊

cimennnn

Tutkulu
Güncel halini atıyorum flaşla çekince daha net oldu galiba ama ben yine pek bisey anlayamadım bisey battı mı batmadı mı çözemedim

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Temas ettiği yerden kaynaklı olabilir. Plastik tünek mi kullanıyorsunuz? Ahşap tünek kullanıyorsanız pürüzsüz mü? Değilse o da yapabilir? Ayrıca temas ettiği yerlerde bu şekilde zarar verebilecek bir durum olup olmadığını dikkatlice kontrol edin.

cimennnn

Tutkulu
Temas ettiği yerden kaynaklı olabilir. Plastik tünek mi kullanıyorsunuz? Ahşap tünek kullanıyorsanız pürüzsüz mü? Değilse o da yapabilir? Ayrıca temas ettiği yerlerde bu şekilde zarar verebilecek bir durum olup olmadığını dikkatlice kontrol edin.
Ahşap tünek kullanıyorum fakat kafesinde ki ahşap tuneklerden birini ben kendim yaptım ağaç dalından onu iyice yonttum birde t tünek yaptım dışardayken üstünde durması için onu da kendim ağaç dallarından yaptım oyun alanı var onunda tahtalarını ben kendim ağaç dallarından yaptım sanirim yine bilmeden kızıma dünya kadar zarar vermişim en üstte ki tüneği ben yaptım

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Terramycin deri merhemi sürün günde 1 defa iyi gelir

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tüneklerin pürüzsüz olmasından emin olun

cimennnn

Tutkulu
Tamam merheme başlıcam tünekleri zımpara ile yapsam olur mu? Yoksa hazır tüneklerden mi almamı önerirsiniz

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hazır tahta tünek alacaksanız yüzeyini dokunarak kontrol edin... Bazıları tam pürüzsüz olmuyor... Kıymıkları olabiliyor... Dokunduğunuzda elinize bile batabilir... Kontrol ederek alın lütfen

Üst Alt