toprakkk622
Aktif Üye
Bugün bir sokak köpeği gördüm. patisinin orta halli bir yara aldığını gördüm gün boyu yatıp uyuyordu. yatıyordu ama bizede tepki veriyor 2-2.5 saatte bi yattığı yeri değiştiriyordu. Uysal bir köpek havlaması kızması yok sevdiriyor ama yaş mamaya bile istifini bozmadı. Yarasını bi mendille sarmıslardı ama cıktı cıkıcak haldeydi. Yarasını neyle nasıl sarabilirim ne yapmam daha uygun olur? (Yapıskanlı bandajım yok elastik bandaj, gazlı bez, yara bandı, normal bant var elimde elastik bandajı cıkarabilir diye dusunuyorum ama)
Ne yapmam daha doğru olur sizce?
Kus forumu ama kedi/köpek bölümüde olduğunu gördüm bu forumada güvendiğim icin buraya yazdım kedi köpek icin bir forumda yoktu.
Acı cektiğini düsünmüyorum evet yara yeniydi belli kanamıyordu köpek saat 10.00-16.00 arası ful yattı 16.00 da birden ayaklandı diğer patisi sanki kırık gibi davranarak topallaya topallaya kosarak en az 10 metre gitti. Ama yarasını sarmak elbette şart duruyor tahminimce diğer köpekler tarafından yapıldı cunku diğer köpekler tarafından sık zorbalanan zayıf bir köpek. Kovalansa bşle bu zamana kadar hic yaralama olmamıstı.
Ne yapmam daha doğru olur sizce?
Kus forumu ama kedi/köpek bölümüde olduğunu gördüm bu forumada güvendiğim icin buraya yazdım kedi köpek icin bir forumda yoktu.
Acı cektiğini düsünmüyorum evet yara yeniydi belli kanamıyordu köpek saat 10.00-16.00 arası ful yattı 16.00 da birden ayaklandı diğer patisi sanki kırık gibi davranarak topallaya topallaya kosarak en az 10 metre gitti. Ama yarasını sarmak elbette şart duruyor tahminimce diğer köpekler tarafından yapıldı cunku diğer köpekler tarafından sık zorbalanan zayıf bir köpek. Kovalansa bşle bu zamana kadar hic yaralama olmamıstı.