BurhanAb Paylaşımcı Katılım 16 Mar 2022 Mesajlar 336 Tepkime puanı 85 Puanları 28 9 Ağu 2022 #1 ayağının altı dün kanamıştı bugün bida kanıyor dün peçeteyle durdurup sinemisin sürmüştüm bugün gene kanadı şimdi ne yapmalıyım bidaha kanamaması kanı pıhtılaştırmaya çalışıyorum
ayağının altı dün kanamıştı bugün bida kanıyor dün peçeteyle durdurup sinemisin sürmüştüm bugün gene kanadı şimdi ne yapmalıyım bidaha kanamaması kanı pıhtılaştırmaya çalışıyorum
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 9 Ağu 2022 #2 Batikon sür bırak terramycin açık yarayı yumuşatır tekrar kanatır
BurhanAb Paylaşımcı Katılım 16 Mar 2022 Mesajlar 336 Tepkime puanı 85 Puanları 28 9 Ağu 2022 #3 c Tuğrul Bey' Alıntı: Batikon sür bırak terramycin açık yarayı yumuşatır tekrar kanatır Genişletmek için tıkla ... canı acımazmı ona insan dayanamıyor
c Tuğrul Bey' Alıntı: Batikon sür bırak terramycin açık yarayı yumuşatır tekrar kanatır Genişletmek için tıkla ... canı acımazmı ona insan dayanamıyor
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 9 Ağu 2022 #4 Daha önce batikon sürdüğüm hiç bir kusum canım acıyor demedi
BurhanAb Paylaşımcı Katılım 16 Mar 2022 Mesajlar 336 Tepkime puanı 85 Puanları 28 9 Ağu 2022 #5 Tuğrul Bey' Alıntı: Daha önce batikon sürdüğüm hiç bir kusum canım acıyor demedi Genişletmek için tıkla ... söylediğiniz gibi canı acımadı çırpınmadı şimdi ne yapmalıyım
Tuğrul Bey' Alıntı: Daha önce batikon sürdüğüm hiç bir kusum canım acıyor demedi Genişletmek için tıkla ... söylediğiniz gibi canı acımadı çırpınmadı şimdi ne yapmalıyım
Tuğçe G. Eski Forumcu Moderatör Çeviri Ekibi Kıdemli Üye Katılım 28 Şub 2021 Mesajlar 3,589 Tepkime puanı 3,369 Puanları 113 Yaş 25 9 Ağu 2022 #6 BurhanAb' Alıntı: söylediğiniz gibi canı acımadı çırpınmadı şimdi ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Tam yaranın üstüne gelecek şekilde kapatabilirsiniz yara bandıyla falan ama ayağı tamamen sarmayın sadece yara üstünü kapatın
BurhanAb' Alıntı: söylediğiniz gibi canı acımadı çırpınmadı şimdi ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... Tam yaranın üstüne gelecek şekilde kapatabilirsiniz yara bandıyla falan ama ayağı tamamen sarmayın sadece yara üstünü kapatın