• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Ayağı felç gibi

melisssbird

Aktif Üye
Muhabbet kuşum bu sabah kafeste birkaç kafesin altında buldum fakat herhangi bir sıkıntısı yoktu. Bu akşam ben fark etmden buz aküsünün üstünde 5-10 dakika kalmış sonradan fark ettim. Ayağı şu an felçli gibi. Elimi kavramıyor düz basıyor yere. Boynunu da aşağıda tutuyor. Ağzına devit-3 damlattim başka ne yapabilirim?

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Dişi mi Erkek mi Yavrunuz?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum bu sabah kafeste birkaç kafesin altında buldum fakat herhangi bir sıkıntısı yoktu. Bu akşam ben fark etmden buz aküsünün üstünde 5-10 dakika kalmış sonradan fark ettim. Ayağı şu an felçli gibi. Elimi kavramıyor düz basıyor yere. Boynunu da aşağıda tutuyor. Ağzına devit-3 damlattim başka ne yapabilirim?
Merhaba geçmiş olsun
buz aküsünü nasıl bulmuş?
Sıcak tutun lütfen yemesi içmesi nasıl?

melisssbird

Aktif Üye
Merhaba geçmiş olsun
buz aküsünü nasıl bulmuş?
Sıcak tutun lütfen yemesi içmesi nasıl?
Hafif sıcak suya tuttum ayağı düzeldi şükürler olsun ki 🥺 sıcak tutarım ayağını. Buz aküsü masanın üstündeydi 5-10 dakika odada değildim maalesef. Bu sabah diğer ayağından dolayı 3.veterinere gitmiştim. İyi huylu yağ lipomundan dolayı ayağında yara olmuş dedi veteriner buraya da sormuştum. Kuşumun ateşi de var. Veteriner şu anlık ateşi düşmesini sonrasında tedaviye başlayacağımızı söyledi yani 1 hafta kritik. Antiseptik sprey ile vücudu ıslatın demişti. Sizce başka ne yapabilirim?

Üst Alt