• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Avisol plus multivatimin ishal kesermi

Semihzz123

Tutkulu
Hastalık Belirtileri
İshal
Merhabalar elimde avisol plus Multivatimin ve elexus bağırsak florasi düzenleyici var kart sipariş ettim internet alışverişi için gelmiyor pazartesi salı günü gelirse geldiği gibi ilac Alcam dışkılarını fotoğrafını attım ne yapmam gerekir . İdareten birşeyler önerirseniz sevinirim bizim petshopta avidear bulamadim avisol gösterip duruyor.

Semihzz123

Tutkulu
İvidare keser ama avisoller kesmez eğer hiç birşey bulamamışsanız ve ishal enfeksiyonel değil ise pirinç suyu , haşlanmış patates verebilrisini.Enfeksiyon var ise antibiyotik şarttır.
Ben anlamam ki abi fotodaki dışkıda varmi enfeksiyon

Semihzz123

Tutkulu
İvidare keser ama avisoller kesmez eğer hiç birşey bulamamışsanız ve ishal enfeksiyonel değil ise pirinç suyu , haşlanmış patates verebilrisini.Enfeksiyon var ise antibiyotik şarttır.
Bazen yuvarlak yapıyorlar bazen solucan gibi ama çoğunluk yeşil beyazda var (dışkı rengi)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Avıdear internet üzerinden bulabilirsiniz 👍

Semihzz123

Tutkulu
Güvenilir bir yerden almanızı öneririm bölünmüş olarak alacaksaniz akyol, petmarket ya da Grpet olabilir. Çevrenizde bir üretici var ise ondan da alabilirsiniz daha güvenilir olur
Kuşların dışkısı şuan bu şekilde, probiyotik entrobac orjinal paketi ile alamayacağım için diazyme 256 almayi düşünüyorum ikiside probiyotik sonuçta ¿