• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Atom mamam hazır!

Emre A.

Tutkulu
Merhaba,
Evde tek bir dişi kuş bakıyorum canımdan değerli olan minnoşuma her çarşamba mama yapıyorum kendisi tüyde bu arada 1 ay 14 kadar hafif hafif çıkıyor tüyden ilk tüyü..

Mama içeriğimiz;
versele laga nemli ballı yumurta maması
haşlanmış yumurta
roka
semiz otu
pancar
havuç
ıspanak
mamanın önüne geçmeyecek kadar da akdarı ve aspur serpiştirildi

görüşlerinizi bekliyorum..

Ekli dosyayı görüntüle 6308

(tek kuşa evet bu mama fazla 1 kaşık yeterli ben dozu ayarlayamadım bir daha ki sefere 1 kaşık olacak şekilde yapacağım.)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Canımdan değerli abartılmış olsada bakım süper emeğine sağlık kardeşim 😊👍

Ahmed

Müdavim
Merhaba,
Evde tek bir dişi kuş bakıyorum canımdan değerli olan minnoşuma her çarşamba mama yapıyorum kendisi tüyde bu arada 1 ay 14 kadar hafif hafif çıkıyor tüyden ilk tüyü..

Mama içeriğimiz;
versele laga nemli ballı yumurta maması
haşlanmış yumurta
roka
semiz otu
pancar
havuç
ıspanak
mamanın önüne geçmeyecek kadar da akdarı ve aspur serpiştirildi

görüşlerinizi bekliyorum..

Ekli dosyayı görüntüle 6308

(tek kuşa evet bu mama fazla 1 kaşık yeterli ben dozu ayarlayamadım bir daha ki sefere 1 kaşık olacak şekilde yapacağım.)
MAŞLLAH ben kine veremiyorum yemiyor eşşek sıpası yese neler yapacam ama yemiyor

Emre A.

Tutkulu
Maşallah şifa olsun
MAŞLLAH ben kine veremiyorum yemiyor eşşek sıpası yese neler yapacam ama yemiyor
teşekkür ediyorum, yumurta ve havuç üstüne bol yem serpiştirerek alıştırdım ben her geçen gün farklı şey katarak iyice alışıyorlar şimdide az bişe serpiştiriyorum ki ayıklamayı seviyor bu hayvanlar ilk o yemleri yiyor sonra mamaya geçiyor :D her gün mama yaparak alıştırabilirsiniz aslında az yapın önüne koyun 4-5 saat aynı gün aynı saatte alışacaktır diye umut ediyorum