• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Astım

Bkt

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba kuşum astım oldu sanırım bazen nefes alıp vermesi güçleşiyor ve sürekli ağzını açıp kapatıyor cılız bir ses çıkarıyor genelde normal dururken yok ama oyuncağı var ona sürekli kusuyor eşi zannettiği için kustuktan sonra daha çok nefessiz kalması oluyor bunu önlemek için ne yapabilirim astım için ne kullanabilirim yardım eder misiniz

Ece A.🥇

Tutkulu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Yardımsever üye
Bilmiyor olabilme ihtimalinize göre eklemek istedim, videosunu yükledikten sonra copy link yazısına basıp linki buraya göndermeniz gerekiyor🙏

Bkt

Yeni Üye
Şu an böyle ama daha kötü olduğu da oluyor kekik spreyi sıktım biraz gagasına o yüzden bir tık daha rahat bu videoda

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Vetform Gözde hocaya gidip detaylı muayene ettirmenizi öneririm tam olarak ne ve neden olduğu anlaşılsın.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Astım olduğunu nerden anladınız? Bana daha çok nezle gibi geldi yani ağzını sürtüyor ve tüy döneminde olduğu için bağışıklık sistemi düşmüş evde ısıyı sabitleyip sıcağa alın bir süre çok salmayın kafeste kalsın eğer varsa gerwit, entrobac, bt amin üçlüsünü haftada bir kez bir gün arayla verelim kekık çayı yapalım forumda tarifi var. Ona tarçınlı ve kekikli mama yapın forumda onun da tarifi var

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Astım olduğunu nerden anladınız? Bana daha çok nezle gibi geldi yani ağzını sürtüyor ve tüy döneminde olduğu için bağışıklık sistemi düşmüş evde ısıyı sabitleyip sıcağa alın bir süre çok salmayın kafeste kalsın eğer varsa gerwit, entrobac, bt amin üçlüsünü haftada bir kez bir gün arayla verelim kekık çayı yapalım forumda tarifi var. Ona tarçınlı ve kekikli mama yapın forumda onun da tarifi var
Şehmus hocama katılıyorum ağız ve gaga sürtmesi üst solunum yolu enfeksiyonu belirtisidir 🙏

Bkt

Yeni Üye

Bkt

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim söylediklerinizi uygulayacağım hocam 🌸

Bkt

Yeni Üye
Birde veteriner bir arkadaş şu ilaçları göndermiş sizce vermeli miyim?

Bkt

Yeni Üye
Antibiyotik üst solunum yolu enfeksiyonuna iyi gelir diye düşünüyorum teşekkürler 🌸