• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Astım kuş destek lazım

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Onları alamadımda kıvırcıkla tel peynir veriyorum yarına kadar bi idare etsem 2 günsür bişey yiyemedi tel peynirin dozunu fazla abartmakda istemiyorum ama vermezsem açlıktan gidecek hayvan
Tel peynir mi yavrunuza iyilik yapayım derken kötülük yapıyorsunuz. Şehmus bey size iletişim için dm den mesaj attı. Bence imkânınız varsa Şehmus beye götürün.

Merhabamerhaba

Aktif Üye
Tel peynir mi yavrunuza iyilik yapayım derken kötülük yapıyorsunuz. Şehmus bey size iletişim için dm den mesaj attı. Bence imkânınız varsa Şehmus beye götürün.
2 ince tel verdim vermiyeyimmi ondan daha, yarın şehmuz abiye götürmeye çalıscağımda ailemden biri olmadan gitmem zor olur çünkü

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yumurta yok demi. Yumurta da kuyrukta sekme ve bazen büyük dışkılama yapar. Dışkılar nasıl peki. Popoda sertlik var mı yada bombelik kuyruğa doğru.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yani bi eşi yok onu hiç düşünmedim yumurta olabilirmi
Eşi olması gerekmiyor. Kızgınlık yumurtası da yapabilirler. Ben ihtimal üzerine söyledim size. Poposuna müsait zamanınızda bakın şişlik sertlik var mı diye. Dışkılarda bozukluk büyüme de olabilir. Takipte olun. Eğer nefes problemi de varsa avı ast etkisiz bir petshop ürünü. Turbo respiratory nefes açıcı çok daha etkilidir.

Merhabamerhaba

Aktif Üye
Eşi olması gerekmiyor. Kızgınlık yumurtası da yapabilirler. Ben ihtimal üzerine söyledim size. Poposuna müsait zamanınızda bakın şişlik sertlik var mı diye. Dışkılarda bozukluk büyüme de olabilir. Takipte olun. Eğer nefes problemi de varsa avı ast etkisiz bir petshop ürünü. Turbo respiratory nefes açıcı çok daha etkilidir.
Ya ilaç konusunda kötümüyüm pet shoplarmı üçkağatcı bilmiyorum hiç biri entrbac gibi ürünler satmıyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ya ilaç konusunda kötümüyüm pet shoplarmı üçkağatcı bilmiyorum hiç biri entrbac gibi ürünler satmıyor
Çoğu petshop gervit, entrobac satmıyor. Belki çok büyük petshoplarda vardır ama ben İzmir'de büyük petshoplarda da göremedim. Zaten avı ast ilaç değil c kompleksi bir takviye.

Üst Alt