• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! aspirasyon

mara000

Aktif Üye
kuşum su içtikten sonra çok kabardı sonra silkelendi iki üç kez kaşındı kanatlarını açtı ve kabarttı panikle daha çok içmeye başladı sesli nefes vs yok şu an kaşınıp öttü vs ama nefes alırken vücudu ekstra kullanıyor sanki bilmiyorum ötme sesi de sulu gibi (bana da öyle geliyor olabilir delirdim korkudan)😭😭😭 veterinere yazdım hemen aspirasyon olabilir mi diye olabilir ortamı sakin tutun eğer şu an sakinse toparlayacaktır dedi korkulacak bir durum yok çok şükür dedi ama içim rahat değil hiç😭😭 çok kötü oldum of ya suyu ilaçlıydı bi de. kuyruk sekmesi var ama önce de vardı hastalıgından dolayı sesli nefes de var ara ara (bu da zaten vardı hastalıktan dolayi) çok korkuyorum ya😭

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
kuşum su içtikten sonra çok kabardı sonra silkelendi iki üç kez kaşındı kanatlarını açtı ve kabarttı panikle daha çok içmeye başladı sesli nefes vs yok şu an kaşınıp öttü vs ama nefes alırken vücudu ekstra kullanıyor sanki bilmiyorum ötme sesi de sulu gibi (bana da öyle geliyor olabilir delirdim korkudan)😭😭😭 veterinere yazdım hemen aspirasyon olabilir mi diye olabilir ortamı sakin tutun eğer şu an sakinse toparlayacaktır dedi korkulacak bir durum yok çok şükür dedi ama içim rahat değil hiç😭😭 çok kötü oldum of ya suyu ilaçlıydı bi de. kuyruk sekmesi var ama önce de vardı hastalıgından dolayı sesli nefes de var ara ara (bu da zaten vardı hastalıktan dolayi) çok korkuyorum ya😭
@Aslı Ö. @Demet bükay @EzgiA

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Muhtemelen Su İçerken Fazla Yükleme Oldu. Yani Kursak Hassaslaşti. Hızlı Su İçmesi de buna etken Olabilir. Hıçkırık gibi Ses Çıkarır.Ama tabii ki Kisa Surelidir. Aspire olmuş Olsa Yani Soluk borusuna Su Kaçmış Olsaydı Daha Kötü Sonuçları Olabilirdi. Şuan Nasıl Durumu ?

mara000

Aktif Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Muhtemelen Su İçerken Fazla Yükleme Oldu. Yani Kursak Hassaslaşti. Hızlı Su İçmesi de buna etken Olabilir. Hıçkırık gibi Ses Çıkarır.Ama tabii ki Kisa Surelidir. Aspire olmuş Olsa Yani Soluk borusuna Su Kaçmış Olsaydı Daha Kötü Sonuçları Olabilirdi. Şuan Nasıl Durumu ?
kuyruk sekmesi vardı şu an azaldı. ağzı açık nefes hiç yoktu şimdi de yok hırıltı yok daha iyi. su içtiği sırada süpürge çalışıyordu stres olmuştu onun sesinden. sonra yanlış yuttu sandım çünkü hiç böyle yaptığını görmemiştim kanatlarını bir dk falan kabartıp gerdirdi panikle tekrar suya koştu içti😭 normalde yedi sekiz yudum üst üste içince bile böyle olmuyo o hıçkırık gibi sesi biliyorum ama onu yapmadi o beni korkuttu zaten

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
şu an sabah böyle ara ara ağzını açıp kapatıp nefes aldı videoda gördüğünüz gibi ve birkaç kez ötmeden önce ciz diye bir ses geldi (bu tekrar su içtikten sonra oldu bu sabah)

Watch unnamed | Streamable

@EzgiA @Aslı Ö. @Demet bükay
Solunum Probleminden Kaynaklanan Kuyruk Sallama Nefeste Zorlanma Olabilir. Allah Korusun Aspire Olmuş Olsa Yaşamazdi. Ben Sorun Göremedim. Yine Aklınıza Bir şey Takılırsa Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hastalığı ne yani herhangi bir iç hastalığı var mı?Suyunda ne ilaç vardı? Dışkıları görebilir miyim 👍

Üst Alt