• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Aşırı doz vilmectin kullanımı

Ezgicrt

Yeni Üye
Öncelikle merhaba herkese. 1 yaşında erkek muhabbet kuşum var. Ensesine 1 damla vilmectin damlatacaktım fakat şırınganın basıncıyla daha fazla gitti kanatlarına falan. Hemen peçeteyle aldım daha sonra nemli pamukla sildim. Kış mevminde banyo yapmıyor. Bi sorun olur mu çok tedirgin oldum

Artemis

Paylaşımcı
Öncelikle merhaba herkese. 1 yaşında erkek muhabbet kuşum var. Ensesine 1 damla vilmectin damlatacaktım fakat şırınganın basıncıyla daha fazla gitti kanatlarına falan. Hemen peçeteyle aldım daha sonra nemli pamukla sildim. Kış mevminde banyo yapmıyor. Bi sorun olur mu çok tedirgin oldum
Fazlasının cilde hasar verdiğini en iyi ihtimalle tüy dökümüne sebep olduğunu duymuştum ama yanlış bilgi vermek istemem @Burçak A. 🧡

Ezgicrt

Yeni Üye
Şuan tüneğinde normal duruyor ama bilemedim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Eğer yemez ise problem olmaz ki inşallah yemez, deri ile temas etmedi demi 🙏

Ezgicrt

Yeni Üye
Eğer yemez ise problem olmaz ki inşallah yemez, deri ile temas etmedi demi 🙏
Hepsi temas etmedi çok az ensesinde ve kanatlarında vardı onları da pamukla temizlemeye çalıştım. İlk uyguladığımda kendini temizlemek için yalama vb bişe yapmadı. Karanlıktı diye uyuduğunu düşünüyorum. Şuan da da gayet enerjik eski halinde. Sadece ishal gibi dışkı yapmış. Umar şifa olmuştur.

Üst Alt