• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

aşırı derece tüy dökülmesi

halilemir

Yeni Üye
arkadaşlar merhaba
öncelikle ülkemize geçmiş olsun, başımız sağolsun. İnşallah bu zor zamanları atlatmayı Rabbim nasip etsin
muhabbet kuşumuz özellikle dün aşırı olmaz üzere acayip tüy döküyor. normal mi?
kaşıntı spreyi var onu sıkmak için elime aldığımda kanatlarının kenarında hiç tüy kalmamış çok şaşırdım. spreyin sıkılmasıyla ıslanmasıyla avucumun içi de ayrıca tüy doldu
bu durum normal mi ya? keyfi çok iyi bu arada morali düzgün.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Amin 🙏🏻 öncelikle bir daha sprey kullanmamanızı tavsiye ederim bir etkisi yok etkisi olmadığı gibi solunum yollarını etkiliyor maalesef. Kuşunuzun net şekilde streamable.com dan videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde kanatlarının kenarında tüy kalmayan kısmının da net bir fotoğrafını görebilir miyiz. Birde uçması nasıl acaba.

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
stres yaşayacak bi durum oldu mu ?

halilemir

Yeni Üye
hiç stresli değil, biz yatana kadar dışarda keyfi de çok güzel, konuşuyo da .ben spreyi sıkarken ıslaklıkla elimde baya bi tüy yapışıp kaldı.ona çok şaşırdım.tamam spreyi kulllanmıyım. ben çok anlamam ama kafesin içinde oyuncak bi kuş var..sürekli onun başında oyunlar halinde .aklıma tek gelen acaba eş mi istiyor? 7 aylık falan kuşumuz erkek.

halilemir

Yeni Üye
Amin 🙏🏻 öncelikle bir daha sprey kullanmamanızı tavsiye ederim bir etkisi yok etkisi olmadığı gibi solunum yollarını etkiliyor maalesef. Kuşunuzun net şekilde streamable.com dan videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde kanatlarının kenarında tüy kalmayan kısmının da net bir fotoğrafını görebilir miyiz. Birde uçması nasıl acaba.
uçuyo avizenin tepesine kadar.bir sıkıntı yok uçmasında

Üst Alt