• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Artık kuşum olmayacak

DumanB

Aktif Üye
Öncelikle herkese merhaba önceden formlarımı okuyan bilir 3 tane güzeller güzeli muhabbett kuşlarımm var çok olmasada bir süredir bakıyorum. Artık bilmem tüyündemmidr tozundanmıdır hep alerji gibi olduladar öyle diyorlar bizimkiler. ben daha daha küçükken iki kere şuan lise 1 deyıim, aldılar hevesimizi alıp verdiler ama ded kaybetmeyi öğrreneceksiniz. sonra geçen sene bana bi kuş aldılar oda zaten pettshoptan aldığımızdan hastaydı ve kıs süre sonra veda etti hayata . ve alışıp emek verip akmak, onuları öpmek koklamak geçirbildiğim her süre içinde onlarla geçirmek ama o kadar alıştıktan sonra baya zor gelyrvermek istemiyorum ama :( tabii biçocğu utl edecekse bende mutlu olurum ama işte :( artık ne desem bilmiyorum içim yanıyor hazır değilim vermeye okuldan sonra mutsuzlukta sonra moralim olurlardı :( ama arrtık yazmasam bile buraya bakıp hatırlarım. bana yardım eden yol gösteren herkese teşekkür ederim. yazarken saçmalamış olabilirim kusura bakmayın... umarım ileride yeniden aranıza katılmayla inşallah..🙏

Üst Alt