• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Arkadaşlar muhabbet kuşum çok hasta lütfen bakar mısınız ?

Aaron

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba resimlerini ekledim. Muhabbet kuşumun gaga kısmında gördüğünüz gibi şişlik oldu. Veterinere götürdüm kanser dedi ve ilaç verdi. İlaçları kullanıyorum günü gününe, saati saatine ama bu sefer boyun tarafında da kırmızı birşey çıktı. Bu nedir ? Benim ne yapmam lazım. Üzüntüden kafayı yiyeceğim. Kuşum ne kadar yaşar bu kanser illeti ile. Acı çekmesine dayanamıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 62167Ekli dosyayı görüntüle 62168Ekli dosyayı görüntüle 62169Ekli dosyayı görüntüle 62170

rilish26

Müdavim
Gittiğiniz veteriner kanatlı uzmanı mıydı acaba? Belki alınabilir bir urdur 2. bir görüş almanızı öneririm nerden oturuyorsunuz bir başka veteriner görse iyi olur. Hatta röntgen falan paylaşırsanız burada daha iyi yardımcı olunabilir.

Aaron

Yeni Üye
Arkadaşlar pardon gaga kısmı demişim popo kısmındaki yer üropigal bez kanseri.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
İstanbul'dasınız @Şehmus BAKIR la özelden iletişime geçin kendisi yardımcı olacaktır. Vetform Veteriner Gözde hoca kanatlı uzmanıdır orayı da tavsiye ediyoruz.

Siz yine de yapılan tahlil, röntgen sonuçlarını ve ilaçların resmiyle beraber uyguladığınız tedaviyi de yazınız tecrübeli arkadaşlarda daha iyi yorum yapacaktır. Çok üzüldüm durumuna :(

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kanserden ziyade tüy kisti gibi görünüyor. Operasyonla alınabilir bir durum. Hangi veterinere gittiniz. Kağıthane vetforma kanatlı uzmanına yada @Şehmus BAKIR beye ulaşın.

Sultankuslimon2023

Yeni Üye
Bende Kağıthanede vetclass var kuş ve pet veteriner Kliniği onu biliyorum , ataşehirde ise Hugo var kendisi kanatlı hayvanlar üzerinde deneyimli onada güvenebilirsiniz

Üst Alt