• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Arkadaşlar kuşlarımın cinsiyetini öğrenebilir miyim

Alpay

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar biliyorum cinsiyetini öğrenmek çok zor iki aylık kuşların belki uzman arkadaşlar veya bilen bir arkadaşlar rica etsem bana yardımcı olur musunuz Wf ve albino kuşlarım Wf almıştım peşinden 5 gün sonra albinoyu aldım Wf albinonun hemen üstüne çıkmaya başladı Wf yi kafesten alınca albino onu arıyor bağırıyor sonra elimden kafese gidiyor albinoyu sevince kafesin üstünden kanatını açıp garip ses çıkarıyor ikisi de düz ötüyor arkadaşlar babacık cicikuş sesi dinlettiğim zaman da coşuyorlar tekrar etmeye çalışıyorlar ikisi de mırıldanıyor sanki değişik ses çıkarıyor hafiften normal papağan ötme sesinde hiç ötmüyorlar ama babacık cicikuş sesine tepkileri büyük Wfyi aldığım gün zor olsada ertesi gün elime alıştırdım çok rahat şekilde şuan kafasını kaşıtıyor bana beyaz olanı hala alıştıramadım dal darısı uzatınca bile kaçıyor belki cinsiyet konusunda bana yardımcı olursunuz arkadaşlar teşekkür ederim 🙏🙏
IMG_1587.jpegIMG_1504.jpegIMG_1481.jpeg

Ece A.

Paylaşımcı
Çok güzeller maşallah:love: streamable.com üzerinden öterlerken ki videolarını paylaşabilir misiniz acaba, daha iyi yardımcı olmaya çalışır arkadaşlarımız böylelikle videoyu izlediklerinde🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ötüşe başladı mı minikleriniz

Alpay

Yeni Üye
Ötüşe başladı mı minikleriniz
Evet abla Wf olan değişik sesler çıkarıyor babacık diyorum peşinden sanki oda diyor ama ikisi fazla anlaşamıyor abla sorun olur mu zamanla anlaşırlar mı birini kafesten çıkarınca diğeri çok bağırıyorlar bir zamandan sonra susuyor ama beyaz olan elime de alıştıamıyorum abla

Üst Alt