• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Arkadaşın kuşu hasta lütfen acil yardım

Ahseniko

Yeni Üye
Pirinç verdim yemedi, sirkeli su verdim içmiyor. Yemi de yerde ulaşabilsin diye ama iştahı yok yaklaşmadı hiç. 2 gündür süren bir durummuş ayağa kalkamaması

Ahseniko

Yeni Üye
Bilmiyorum ki arkadaşın kuşu. İki gündür uçup yürümüyor ölecek dediği için endişelendim

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bilmiyorum ki arkadaşın kuşu. İki gündür uçup yürümüyor ölecek dediği için endişelendim
Bırakın yavruyu yetişkinleri de sürekli uçan kuşlar değil. Ölecek diye bir durum dışkı fotoğrafları var mı , yavru muhabbet kuşu yemi mi veriyor musunuz ? Pirinç derken onu anlamadım , sirkeli su kesinlikle vermeyin onlar eskilerden kalma sağlıksız fikirler sizin gervit w , entrobac , bt amin satın almanız lazım takviye vermek istiyorsanız mamaistten veya başka bir siteden araştırıp kendiniz alabilirsiniz yanına daldarı da alın yoksa yemesi kolay yavrunun ilgisini çeker.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar, iyi bayramlar. Muhabbet kuşu var yavru. Ayakları üzerinde duramıyor kendini taşıyamıyor devamlı kafesin altında kıpırdamadan duruyor. Dışkısı da şeffaf su gibi
Merhaba hayırlı bayramlar
Kuş aç acil yem yemeli yada el besleme yapılmalı
Açlık dışkısı yapmış

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, İyice haşlanmış yumurta sarısını ılık içme suyu ile çırpın yoğurt kıvamında olsun ne çok sulu ne çok katı. Mamayı yedirin acil durum maması. Sonrasında el besleme maması mutlaka temin edinin. Önerilen vitaminler olan Röhnfried marka Entrobac probiyotik, Bt amin forte b vitamini ve gervit-W multivitaminleri de mutlaka temin edinin. Kızıl daldarısı, aspur hem kolayca hem de çok severek yedikleri tohumlardır. Ama çocuk aclık dıskısı atmıs mutlaka mama yapılıp yedirilsin

Üst Alt