• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

arkadaş seçme

Berk

Paylaşımcı
Ekli dosyayı görüntüle 14305Ekli dosyayı görüntüle 14306
herkese tekrardan merhaba sınavlarım bitip kısa bir süreliğine rahatladığım için muhabbet kuşuma bir arkadaş almak istiyorum(yavru,dişi) bir kaç kez almama rağmen başarısızlıkla sonuçlandı o yüzden şimdi kuşu alırken nelere dikkat etmeliyim yavru olduğunu nasıl anlarım(1-2aylık olsun istiyorum çünkü dişi kuşu eğittikten sonra aynı kafese koyacağım yumurta almak gibi bir derdim yok sadece arkadaş olmalarını istiyorum) kuşumu petshopa götürme gibi bir imkanım yok.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim @Şimal Kuş

Bahar Y.

Müdavim
1 2 aylık kuşların gagasında genelde siyahlık oluyor, bu bir kılavuz olabilir, ek olarak burnunun üstünde çizgiler olması gerekiyor (mutasyonuna göre değişiyor)

Berk

Paylaşımcı
1 2 aylık kuşların gagasında genelde siyahlık oluyor, bu bir kılavuz olabilir, ek olarak burnunun üstünde çizgiler olması gerekiyor (mutasyonuna göre değişiyor)
böyle bir kuş aldım allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
böyle bir kuş aldım allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
Eşini mümkünse kendisinin seçmesini sağlasan ama almışsın inşalllah çok mutlu olurlar maşallah

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Tatlı bir kuş almışsınız sağlıkla besleyin 🤗

Soner

Aktif Üye
🧿Maşallah sağlıkla besleyin umarım ilerde eş tutarlar max. 3 aylık fln

Üst Alt