• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Arka arkaya gelen ishal

kardelenduru

Yeni Üye
Arkadaşlar gene tuvaletini yaptı 15 dk geçmiyor aradan bakabilirmisiniz lutfen baya sulu ve çok su içiyor

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tek konu üzerinden devam edin lütfen, arkadaşlar görünce cevap yazacaklardır

kardelenduru

Yeni Üye
Malesef şuanda tek konuda yazıcak durumda değilim kuşum arka arkaya sulu dışkı yapıyor kusuyor yazdım iki konuyada mesaj gelmedi çok yardımcı oldunuz cidden iyi günler

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Malesef şuanda tek konuda yazıcak durumda değilim kuşum arka arkaya sulu dışkı yapıyor kusuyor yazdım iki konuyada mesaj gelmedi çok yardımcı oldunuz cidden iyi günler
Bakın hepimiz kuş bazılarımız başka hayvanlar da besliyoruz. Burda hayvansever olmayan bir insan bile bulamazsınız. Ve forumda hiç kimse maddi bir beklentiyle bulunmuyor, hepimiz hasta olan ihtiyacı olan canlarımıza yardım edebilmek, bir an önce sağlıklarına kavuşsunlar diye burayız. Fakat anlayabilirsiniz ki, bir hastahanenin aciline gittiğinizde nasıl ki tek hasta siz değilseniz, burada da tek hasta olan sizin kuşunuz değil elbette. Üstelik hepimizin günlük hayatında uğraştığı başka işleri de var. Siz üst üste konular açtığınızda hem konuyu görenler hangisine cevap yazacağını şaşırıyor, hem de başkalarının konuları görülemediği için aciil müdahale edilmesi gerekenlere cevap yazılamamış oluyor. Benim ishal konusunda bilgim yok, fakat hocalarımız müsait olduklarında görüp en kısa sürede yazacaklardır zaten. Burda kimseyi ikinci plana atmıyor veya kimseye ayrıcalık yapmıyoruz. Lütfen forum kurallarına saygılı ve biraz da anlayışlı olalım 🙏

Limontane

Yeni Üye
Arkadaşlar gene tuvaletini yaptı 15 dk geçmiyor aradan bakabilirmisiniz lutfen baya sulu ve çok su içiyor
Merhaba. Kuşunuzun baska bir hastaligi var mı?ayrıca kuşunuzun soğukta kalma, dışkısını yeme durumları oldu mu? Nesesi nasil?
Kuşunuzun suyuna Avi-Technic gibi bağırsak florası düzenleyicilerden varsa onlardan kullanmanızı yoksa da almanızı öneririm. Benim kuşum da tüy döneminde, ishal olduğunda bunu kullandım.
Kusunuza ayrıca ishali kesmek için patates haşlaması veya pirinç lapası yapabilirsiniz.
Eğer yarına kadar gecmezse mutlaka bir veterinere götürün

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Konuya hızlı cevap gelmesini istiyorsanız kafes kuşları platinium üye olup benzersiz özelliklerden faydalanabilirsiniz. 2.99 farkla soru seçiminizi büyük boyda yapabilirsiniz. 😉😉

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşa kombi mix+ Med tolyamin kürü yapın 5 gün. Devamında iç parazit yapın

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuş nedir neyin nesidir soruyu daha anlamadım desem 🙄 kuşun bir videosunu streamable com dan ekleyin bakalım yada acil kanatlı uzmanına götürün 👍

Üst Alt