• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Anneye zararı olur mu

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşumun ilk yumurtası baya gecikmeli olarak bugün çıktı.En son kontrol ettiğimde yumurtada çökme vardı kalp atımı yoktu hareketlilik yoktu. Siyahlaşma vardı☹. Yumurtaya delik açmış içinden cansız ses geliyordu. Bi süre bekledim seste gittikçe azalma oldu diğer yumurtalar gibi değildi yardım ettim yumurtadan çıktı ama yavruda koku var ve kanlıydı😔 zamanlamada problem yok zaten çok geç çıktı.Anne baya yardım etti biraz besledi ama sizce anne ve diğer yavrulara zararı olur mu😔 Bu yavruyu hayata nasıl tutundurabilirim?

Bahar Y.

Müdavim
Kuşumun ilk yumurtası baya gecikmeli olarak bugün çıktı.En son kontrol ettiğimde yumurtada çökme vardı kalp atımı yoktu hareketlilik yoktu. Siyahlaşma vardı☹. Yumurtaya delik açmış içinden cansız ses geliyordu. Bi süre bekledim seste gittikçe azalma oldu diğer yumurtalar gibi değildi yardım ettim yumurtadan çıktı ama yavruda koku var ve kanlıydı😔 zamanlamada problem yok zaten çok geç çıktı.Anne baya yardım etti biraz besledi ama sizce anne ve diğer yavrulara zararı olur mu😔 Bu yavruyu hayata nasıl tutundurabilirim?
Yavrunun fotoğrafını ekleme şansınız var mı?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Umarım diğer yavrularınız sağlıkla büyür.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yolunda gitmeyen bir şeyler olmuş muhtemelen canınızı sıkmayın diğer yavrulara Allah uzun sağlıklı ömür versin🙏
Bu tür durumlarda çok fazla karışmayın.Çünkü çok hassas oluyor yumurtalar.Yavru gelişiminde problemde olmuş olabilir.Geçmiş olsun.Üzüldüm.Üzmeyin kendinizi olacağı varmış.
Umarım diğer yavrularınız sağlıkla büyür.
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla büyürler🤲

Üst Alt