• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Anne yavruyu yuvadan atiyor

Deaft

Aktif Üye
Anne resmen cadı kusura bakmayın valla. Demet ablanın dediği mamayı yapıp sonrası için yavru besleme maması mutlaka temin edin 🙏
Yok ya cadı değil küçüklüğünden beri benimle evcil adı mati depremi bile beraber yaşadik onunla şimdi baktım yavrusunun yanında yatıyor.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yok ya cadı değil küçüklüğünden beri benimle evcil adı mati depremi bile beraber yaşadik onunla şimdi baktım yavrusunun yanında yatıyor.
Çok geçmiş olsun Rabbım tekrar göstermesin, aramızdan ayrılanlar Rabbim rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah 🤲
Kuşlar veya tüm hayvanların çifleşme deki tek hedefi soydur, üreyip çoğalmaktır,
Annemiz onu büyümüş kabul eder ve yeni yavru için zemin hazırlar başka hiçbir açıklaması yoktur💓
Bu yüzden çok gözlemleyin lütfen, aç kalmasın, dayak yemesin, biran evvel büyüsün😊🤲💓

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah 🤲 Sevindim çok 🙂 O zaman küçük anneden özür dilerim 🙂