• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pamukfıstık

Paylaşımcı
Bilemiyorum ilk ve çok olduğu içindir belki, sadece tahmin😊
Son bir sorum daha inşallah bu kuşum yavruları bekleyebilir. Olursa bekleyemez yavru kayıpları olursa yumurtadan yavru çıktıkça tecrübeli dişimin altına koymam daha mı mantıklı yoksa tecrübesiz anne yavru kayıpları yaşayarak mi tecrübe kazanacak ?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Son bir sorum daha inşallah bu kuşum yavruları bekleyebilir. Olursa bekleyemez yavru kayıpları olursa yumurtadan yavru çıktıkça tecrübeli dişimin altına koymam daha mı mantıklı yoksa tecrübesiz anne yavru kayıpları yaşayarak mi tecrübe kazanacak ?
Neden kayıp yaşayın😔Allah korusun, anaç anne var, ona verin tabiki, yalnız onda da yumurta var nasıl olcak, bebeklere sıkıntı yapmaz anaçsa😊bir tane bırakın altına rahat beslerse devam edersiniz, öz anneyi de gözlemleyin besliyorsa dokunmayın🤲👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İstediğiniz kadar soru sorabilirsin, yeterki doğru cevap verelim😊

Pamukfıstık

Paylaşımcı
Neden kayıp yaşayın😔Allah korusun, anaç anne var, ona verin tabiki, yalnız onda da yumurta var nasıl olcak, bebeklere sıkıntı yapmaz anaçsa😊bir tane bırakın altına rahat beslerse devam edersiniz, öz anneyi de gözlemleyin besliyorsa dokunmayın🤲👍
Anaç anne ilk kuluçkasında 5 yavrunun 5 ini tüye düşürdü.

Pamukfıstık

Paylaşımcı
Az önce tekrar baktım yuvaliga 3 yavru çıkmış ikisinin kursagi nispeten dolu birinin boştu umarım anne kuş üçüncü yavruyuda besler

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sabah yuvalığa baktığımda 3 yavru da canlıydı. Anne yeterli besliyor herhalde. Yumurta maması verdim iyi bekleyebilsin diye. Kafese aspurda koydum. Kolay kabuğu kırsın diye anne baba
Maşallah sürekli değilde günde 1 kez bakın stres yapmasın🤲😊

Üst Alt