• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Anne Kuş yavrulara yatmıyor.

Nur Y.

Paylaşımcı
Hayırlı geceler herkese. Tekrar tekrar konu açmak durumunda kalıyorum herkesten özür dilerim bunun için dm lere resim ekleyemıyorum o yüzden konu açmak zorunda kaldım. Tecrübesi olan gören yanıtlarsa çok mutlu olurum. Yuvaya giriş çıkış yapıyor dişi besleme de yapıyor fakat üstlerine yatmıyor dün böyle bir sorun yoktu. Üşürlermi bilmiyorum bu şekilde. Oda sıcaklıgım sabit hava akımından koruyorum. Sıcaklıkta düşük değil gayet iyi fakat net derece bilemıyorum derecem yok. Yavruların durumu da bu şekilde

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Birşeyden tedirgin belliki. Onu bulmaya çalışın. Fazla rahatsız etmeyin. Onlar birbirini ısıtır. Besleme yapsın gerisi olur. Zaten çok küçük değiller artık

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yabrular büyümeye başladıkça yatmaması normal, yem vermek için girer yuvalığa. Ordaki yumurta boş mu?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yuvaliga daha yumuşak malzeme koymanızı tavsiye ederim 👍

Nur Y.

Paylaşımcı
Birşeyden tedirgin belliki. Onu bulmaya çalışın. Fazla rahatsız etmeyin. Onlar birbirini ısıtır. Besleme yapsın gerisi olur. Zaten çok küçük değiller artık
Ben yuvalık değişimi yapmak zorunda kaldım eski yuvalığım çok kötüydü ve folluksuzdu dişi erkek yavrular sığmıyolardı yavruları beslemıyordu ac kalıyolardı yeni oldugu için sanırım sadece beslemeye giriyor

Nur Y.

Paylaşımcı
Aldım değiştirdim teşekkürler 💜🙏

Üst Alt