• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

anne baba yavruları ısıtmıyor

Mahirbs

Aktif Üye
Siz muhtemelen süt anne olacaksınız 🤣🤣
Gece 1de besledim yavruları anne yuvalıkta yatıyordu ben yavruları aldığım zaman çıktı yavruları besledim tekrar içeri girdi sabah 7 de tekrar yavruları beslemek için gittim Kursakları gene boştu ama anne yuvada yatıyordu ben yavruları aldım besledim geri bıraktım anne gene girdi içeri yumurtlamak için yuvadan çıkmıyor ama sorun şuki yumurtladığı zaman ben yavruları beslemek için aldığımda yumurtaya yatmayı bırakırmı acaba benim kısa süre içerisinde sanırım kalıcı bir çözüm bulmam lazım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Gece 1de besledim yavruları anne yuvalıkta yatıyordu ben yavruları aldığım zaman çıktı yavruları besledim tekrar içeri girdi sabah 7 de tekrar yavruları beslemek için gittim Kursakları gene boştu ama anne yuvada yatıyordu ben yavruları aldım besledim geri bıraktım anne gene girdi içeri yumurtlamak için yuvadan çıkmıyor ama sorun şuki yumurtladığı zaman ben yavruları beslemek için aldığımda yumurtaya yatmayı bırakırmı acaba benim kısa süre içerisinde sanırım kalıcı bir çözüm bulmam lazım
Anne beslemeyi bırakmış olabilir, yumurtlarsa bırakır muhtemelen tamamen

Mahirbs

Aktif Üye

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Anne ve baba yetersiz besliyorsa maalesef olabiliyor..

Üst Alt