• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Anlık fotoğraflar kafeskuslari.com

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Tom Cruise getir götürünü yapsın be Pamuk. Verilen görevi yerine getirmede Pamuk bir, Tom Cruise ikidir bundan sonra 😂
(Görev: En sevdiği oyuncağı sarı tokasını bulunduğu yerden almak)

Peki o geri geri inme? Maşallah tam ısırmalık 🥰

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Biz dün akşamdan bugün akşam üstüne kadar Nikomla ayrı kaldık. Geldiğimden beri sürekli çeneme kafasını dayıyor ve dakikalarca öyle kalıyor 🥺 kurban olmiyimde napiyim ben bu çocuğa ❤ birde şunu keşfettim bu akşam, aynada kendini görünce deliriyor bi hareketleniyor başlıyor değişik sesler çıkarmaya. Kapı zili gibi yüksek tonajda değişik sesleri var bu çocuğun abileri ablaları büyüyor benim yavrum 🤭

Bide videonun sonunda baya bi gagaladı (tabiki ısırmıyor acıtmadan gaga vuruyor gibi) ben öpücük olarak algılıyorum aksini düşünmek beni üzer 😂

Video açılmıyor 😔 meraktan çatlayan bir ben var burada 🙈

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tom Cruise getir götürünü yapsın be Pamuk. Verilen görevi yerine getirmede Pamuk bir, Tom Cruise ikidir bundan sonra 😂
(Görev: En sevdiği oyuncağı sarı tokasını bulunduğu yerden almak)

@The Search yakala şunu kardeşim 😂🥰🧿 masallah @HakanG musade edersen sosyal ağlarda bunu paylaşalım numaram sende vardı Okey dersen wp den bekliyorum 🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abi gerçekten çok başka bir aşk. Her sabah 6da uyandığımda hayatıma lanet ederdim bazen beni 5.45de uyandırıyo bir gözüm kapalı heyecanlı heyecanlı koşarak gidiyorum sevmeye 😂😂
15 dakika benimle oyna uyarısı veriyormuş akıllı bıdık 😂😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Üst Alt