• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! ANKARA İÇERİSİ ACİL KANATLI UZMANLIĞI [ YENİMAHALLE HARİÇ ]

LemonT2016

Yeni Üye
Merhaba, birkaç aydır muhabbet kuşum böyle aramda çok iyidir 3 yıldır bizde ancak kafesin üstünde şınav çekerken mi gece ne olduysa 2 ayağını kullanamamaya başladı ve zıplayarak yürüyor oda bir canlı o yüzden bu konuda sizlere sormak istiyorum Mamak da ikamet ediyorum.

Ek olarak ücreti ne kadar dır? Belli bişeyin üstüyse yapcak bişey yok öyle durucak veterinere sordum gut hastalığı dedi ama mahalle arası dediğim gibi güvenemiyorum.

1694107248146.jpeg

1694107273541.jpeg

Not dışkılar yeni değil sürekli poposuna yapışıyor yıkayarak çıkartabiliyoruz.

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Kuşun yemesi içmesi nasıl ? Fotoğrafta çok zayıf kalmış görünüyor ayağı içinde daha bilgi sahibi hocalar yazacaklardir

LemonT2016

Yeni Üye
Kuşun yemesi içmesi nasıl ? Fotoğrafta çok zayıf kalmış görünüyor ayağı içinde daha bilgi sahibi hocalar yazacaklardir
Suyu 1 günde bitiriyor hemen bende anlamadım her gün yeniliyorum yenisi ile, yeminide öyle yiyebiliyor ancak artık hiç ses çıkartamıyor yürümeyi bırakın biyerde öyle kalıyor.

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Suyu 1 günde bitiriyor hemen bende anlamadım her gün yeniliyorum yenisi ile, yeminide öyle yiyebiliyor ancak artık hiç ses çıkartamıyor yürümeyi bırakın biyerde öyle kalıyor.
Ayağından dolayi zorlandigi için öyle sabit kalması normal ama suyu bir günde bitirmesi normal değil siz en yakın zamanda kuşu kanatlı uzmanına götürün yem yeyip yemedigini kontrol edin yemiyorsa kursaktan besleme yapin kuşun zayıf düşmemesi için, aç kalması çeşitli hastalıklarada yol açar

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
1 gece de mi bu hale geldi bu can @Şehmus BAKIR @Ayvalık Jumbo Muhabbet
Acil olarak bence listeyi kontrol edin ve size en yakın uzmana gösterin.

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba, birkaç aydır muhabbet kuşum böyle aramda çok iyidir 3 yıldır bizde ancak kafesin üstünde şınav çekerken mi gece ne olduysa 2 ayağını kullanamamaya başladı ve zıplayarak yürüyor oda bir canlı o yüzden bu konuda sizlere sormak istiyorum Mamak da ikamet ediyorum.

Ek olarak ücreti ne kadar dır? Belli bişeyin üstüyse yapcak bişey yok öyle durucak veterinere sordum gut hastalığı dedi ama mahalle arası dediğim gibi güvenemiyorum.

1694107248146.jpeg

1694107273541.jpeg

Ve lütfen kafesin tabanına bu şekilde kağıt sermeyin ve de kafes temizliğine de özen gösterin kuş bu şekilde bakteri kapar hele ki bu haldeyken

Doğacı

Eski Forumcu

1694107248146.jpeg

1694107273541.jpeg

Dışkıları çok kötü. Probiyotik kullanın, entrobac kullanabilirsiniz. Bir an önce kanatlı uzm. hekime götürseniz iyi olur