• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Amaç damızlık çift sahiplendirmek istiyorum

Altundal

Yeni Üye
Bu iki çift kuşumdan 4,5 ay içinde 6,7 yavru aldım; ilk yavrular acemiliğime geldi ve hayatta kalan olmadı maalesef, şuanda 3 yavrum hayatta ve sağlıklı 5 kuş oldu evde ve çok fazla geliyorlar artık, bu ikisi sürekli yemi yumurta peşinde olduklarından üretim yapam arkadaşlar için ideal olduğunu düşünüyorum iletişime geçebilirseniz İstanbul Kağıthane’de elden teslim edebilirim

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu iki çift kuşumdan 4,5 ay içinde 6,7 yavru aldım; ilk yavrular acemiliğime geldi ve hayatta kalan olmadı maalesef, şuanda 3 yavrum hayatta ve sağlıklı 5 kuş oldu evde ve çok fazla geliyorlar artık, bu ikisi sürekli yemi yumurta peşinde olduklarından üretim yapam arkadaşlar için ideal olduğunu düşünüyorum iletişime geçebilirseniz İstanbul Kağıthane’de elden teslim edebilirim
Merhaba ücretli sahiplendirmek istiyorsanız forumumuzda satış olmamaktadır, ücretsiz ise konuyu açık bırakabilirim

Altundal

Yeni Üye
Sahiplendirmek zaten ücretsiz bir şey değil mi ücretli olanını satış deniyor 😂, sahiplendirmek istiyorum satmak istemiyorum konu açık kalabilir

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Sahiplendirmek zaten ücretsiz bir şey değil mi ücretli olanını satış deniyor 😂, sahiplendirmek istiyorum satmak istemiyorum konu açık kalabilir
Maalesef çoğu kişi bu ayrımı bilmiyor. Ücretli olarak sahiplendirmek isteyenlerde oluyor. Ondan dolayı uyarmıştır ablacım. 🤗

İnşallah güzel bir yuvaları olur bu minnoşların. ❤

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım kuşları çok seven biri olarak 1 takım muhabbet 1 takım Hint bülbülü 1 takım güvercin besliyorum papağanlarınız çok hoşuma gitti ve bu sorumluluğu almak isterim yalnız ulaşım konusunda silivrideyim metrobüs yolu ile geleceğim ve size yakın metrobüs hattına getirme imkanınız olabilir mi bu konusa yardımcı olabilirseniz bende kuşlarınıza iyi bakacağım konusunda sonsuz yardımcı olabilirim 😊

Altundal

Yeni Üye
Zincirlikuyu bana yakın, açıkçası bir kaç kişi daha yazdı hocam önce gelen alır mantığıyla kim en erken alabilirse ona vereceğim bir an önce elimden çıkartmak istiyorum ikisini o yüzden buradan iletişime geçebilir sahiplenmek isteyenler tercihen bugün veya yarın alabilecek olanlar yazarsa çok sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Sahiplendireceğiniz kişilerin iyi bakıp bakamayacağını da göz önünde bulunduruyorsunuzdur umarım. 😊

Altundal

Yeni Üye
Burada sahiplenmek isteyen herkes daha önce kuş sahibi olan veya halihazırda hala kuşu olan insanlar zaten ilk defa kuş bakacak birine tabii ki vermek istemem ama onun dışındaki herkes iyi bakacaktır

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Umarım Cok Güzel Bır Yuvaları Olur. Benim Fikrim Uygardan Yana. Tertemiz Bakar. Aklınız Kalmaz 😇

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Şehmus beyle görüştüm kuşları sizden teslim alacak. İletişim bilgisini özelden paylaştım.

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Şehmus beyle görüştüm kuşları sizden teslim alacak. İletişim bilgisini özelden paylaştım.
Nasip değilmiş şuan samsundayım bayramdan kaynaklı pazar gelecektim tabi ki şehmus hocamıza da sahiplendirilirse bende mutlu olurum 😊

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Nasip değilmiş şuan samsundayım bayramdan kaynaklı pazar gelecektim tabi ki şehmus hocamıza da sahiplendirilirse bende mutlu olurum 😊
Şehmus abi yavruları çıkınca hediye etmek isterse 1 tane hayır demem🙃

Üst Alt