• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Alışmıyor

Talha Yılmaz

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşu.org  blogerleri benim iki adet kuşum  1 sene oldu bana hala alışmadılar ne yapmalıyım cevap yazarsanız teşekkürler  :-*

Ü

Üye silindi 2

Yasaklı
Talha bey Hoş geldiniz Ailemize.....

Öncelikle 2 kuşu alıştırmak çok zordur.Birbirleriyle ilgilenip ,size ilgisi olmayacaktır.Diğer durum ise
uzun süre geçmiş kuşlar yavruyken alışması da kolaydır.Yaşına girmiş kuşlar , alıştırmak zordur.
Üzgünüm ki bu saatten sonra alıştırmanız çok çok zordur.Eğitim konusunda başka fikri olan arkadaşlar olur belki ,
yorum yapıcaklardır.Benim fikrim ve tecrübelerim bu , bana kalırsa yavru almaya çalışın.Çıkan yavruları alıştırma çalışın...

Kuşlarınızı Muhabbet kuşları tanıtalım bölümünde bizimle paylaşırsanız seviniriz.
Konuyu Muhabbet kuşları eğitim bölümüne taşıdım.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba hosgeldiniz aramiza ronay kardesimin dedigi gibi iki yabani kuşu birden egitmek imkansiz gibi biseydir.bunun icin yavruyken egitmek gerekiyor.eger kuslar erkek ve disi ise ve kanbagimi yoksa eslestirmek daha mantikli olur veya ikisini goturup vasifli bir yavruyla degistirmek diger onerimdir.simdi karar vermekte size kalmistir :-*