• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Alışma süreci 🤔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar, yumurtalı olarak aldığım, ve yumurtaları boş çıkınca dün yeni kafeslerine aldığım çiftim bu iki minnoş arkadaş 🥰 erkek normal hareket ediyor, yemek yiyor tünekte sağa sola gidiyor, fakat dişi aynı resimdeki gibi öylece duruyor öne doğru eğilmiş sanki herhangi bir saldırıya hazırlıklı gibi bir pozisyonu var. Acaba yumurtalarını aldığımız için midir, yoksa bize kafese ortama alışma süreci için normal mi bu davranışları 🤔

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Resimleri görebilir miyiz 🙂

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Sebebi erkekle çiftleşmeye hazır, eğilmesinin sebebi ondan dolayı yuvalık tak takılı değilse her an çiftleşme olabilir ve ilerleyen zamanda yumurta gelebilir fazla yaklaşma kuşlara yanlız kalsınlar 😄🙂

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sebebi erkekle çiftleşmeye hazır, eğilmesinin sebebi ondan dolayı yuvalık tak takılı değilse her an çiftleşme olabilir ve ilerleyen zamanda yumurta gelebilir fazla yaklaşma kuşlara yanlız kalsınlar 😄🙂
Öyle mi diyorsun ya daha dün aldık boş yumurtaları altından ayın 10undan düne kadar yattı biraz dinlenmesin mi kız yazık hayvana 😂

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Benimkiler 2. Kuluckada yavruyu alınca yaptılar
Diğer çift aldiklarimi yavruları ile aldık. 2. Kuluckada olduklarını öğrendim yavruları varken eş olmuslar tum yavruları aldıktan sonra kafesten 2 gün sonra yuvalikta yumurta vardı 😄 Şuna da açıklık getiriyim çift olarak aldığım sultanlar 3. Kuluckada

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
6 yumurtası var ve dün tekrardan ciftlestiler
Bizim çıkolarin da 4 yumurtası var bugün tekrar ciftlestiklerini gördüm 😄😄

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benimkiler 2. Kuluckada yavruyu alınca yaptılar
Diğer çift aldiklarimi yavruları ile aldık. 2. Kuluckada olduklarını öğrendim yavruları varken eş olmuslar tum yavruları aldıktan sonra kafesten 2 gün sonra yuvalikta yumurta vardı 😄
Valla üzülüyorum ben önce yumurtalarını aldım diye üzüldüm (ki sanırım kuşun kendisinden daha çok ben üzüldüm 😂😂) ama çok da yoruldu diye üzüldüm şimdi bir daha yorulucak diye üzülücem galiba 😅

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Valla üzülüyorum ben önce yumurtalarını aldım diye üzüldüm (ki sanırım kuşun kendisinden daha çok ben üzüldüm 😂😂) ama çok da yoruldu diye üzüldüm şimdi bir daha yorulucak diye üzülücem galiba 😅
Zayıflama olduysa protein icerikli besinler ver.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Yumurta maması verebilirsin haftada 2 defa

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Havuç kizistirir belki hemen yumurta yaparlar ver sen 😄

Üst Alt