• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

halimeyılmaz

Yeni Üye
Alexander papağan aldım 3 gün önce sürekli kafasını dairesel olarak sallıyor neden olabilir satın aldığım kişiye video görüntülerini attım hastamı kuş diye sordum ama adam bana hareketli kuş ıyun yapıyor diye dönmüş
ama seyrettiğim hiç bir videoda böyle hareketler yapan papağan görmedim ve panik oldum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız

Siboli

Yeni Üye
Alexander papağan aldım 3 gün önce sürekli kafasını dairesel olarak sallıyor neden olabilir satın aldığım kişiye video görüntülerini attım hastamı kuş diye sordum ama adam bana hareketli kuş ıyun yapıyor diye dönmüş
ama seyrettiğim hiç bir videoda böyle hareketler yapan papağan görmedim ve panik oldum
Bende de 1 aydır alexander papağanı var. Geldiği günden beri bizimki de aynı dediğiniz gibi kafasını sallıyordu. Biz de petshop la görüştük kafesi küçük olabilir dedi kafesini değiştirdik büyük kafes aldık ve genelde kafesin tepesindeki tünek de duruyor ve hiç sallamıyor artık kafasını.

Tosuncuk3838

Yeni Üye
Merhaba hâlâ öyle yapıyormu

Üst Alt